Alohomora & Anubyss: Gaudium Vitalitatis

Mit ajánlhatnánk, hogy kedvet csináljunk a Gaudium Vitalitatishoz?
Két emberről szól: Pitonról és Damonáról. Izgalmas szerelmi történet, de nem a szokványos, "egymásra-találós" fajta (Pitonnal szerintünk ez elképzelhetetlen lenne), egyben humorral és némi filozófiával fűszerezett kalandregény is, így mindenki megtalálhatja benne a maga örömét.
Sok mindent kölcsönöztünk Rowling világából, de túl is léptünk rajta. Harry Potter ötödik évében járunk, de a gyerekek ezúttal mellékszereplővé válnak. Új sötét varázslatok kivédése tanárnő érkezik az iskolába. Damona Flor magabiztos, fiatal nő, határozott célokkal és elképzelésekkel, titkokkal. Otthont keres, szerelmet talál, de a legnehezebb fajtából. Voldemort és az ötödik könyv kihívásai elbújhatnak az itt felvonultatott rémségek mögött. Szerencsére Damonának nem kell egyedül szembenéznie a kihívással. Piton az, aki a segítségére siet.
Kicsit "Romanásan" szólva: Elfojtott szenvedélyek, megzabolázott érzelmek, ki nem mondott szavak kísérik végig a történetet. A közös megpróbáltatások eltéphetetlen köteléket alakítanak ki kettőjük között. Pitonnak döntenie kell. Sikerül-e megbirkózniuk a világot és az életüket fenyegető hatalommal, és a szenvedések után egymásra találnak-e? Legyőzhetik-e magukat? Ígérjük, a végére minden kiderül.

(Még valami: A történet eleje javítgatás alatt áll, így türelmeteket kérjük.)

Örülnénk, ha elolvasnátok és megtisztelnétek minket a véleményetekkel!

Köszönettel,
A&A

e-mail