Severosa: Enyém a leltár

Bemutatkozásképpen egy dolgot tartok okvetlenül fontosnak megemlíteni magamról: elkötelezett, megvesztegethetetlen Piton-hívő vagyok! :))) Mit mondhatnék ezek után az Enyém a leltárról? Valóban egy leltár, mégpedig vállaltan, nyíltan az "enyém"! :) Vagy mondhatnám azt is, hogy egy alapjaiban talán normális (na jó, ez lehet, hogy túlzás :) ) nő gondolkodik azon, hogy mi lehet az oka annak, hogy nem és nem tudja Perselus Pitont olyannak látni, mint a nagy többség... Nem biztos, hogy rájön a megoldásra, mert lehet, hogy nincs is megoldás, hitem szerint ugyanis nem létezik mindig mindenre válasz, magyarázat, néha nincs más csak érzés, rokonszenv, ellenszenv, gyűlölet, szerelem és harc azért, hogy jól döntsünk ezek között...
Csak azoknak ajánlom, akik szeretik a lelkizős történeteket, ahol kevesebb a külső történés, mint a belső! És azoknak, akik tényleg MINDEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT szeretik Perselus Pitont! :)
Figyelmeztetés: Ez egy kicsit talán szokatlan írás formájában és tartalmában egyaránt! Piton most nem makulátlan benne, nem lovag, nem jófiú, nem egy varázsló "csődör" (írtam olyat is :) ), nem menti meg a világot! Még önmagát sem... Az írás J. K. Rowling 6. kötetét figyelembe véve született, és Piton olyan benne, mint a nagyasszonynál!!! És mégsem olyan... :)))
Fontos: Az írást én csak elkövettem, igazi tulajdonosa Gilda banyus, aki nászajándékba kapta tőlem sok szeretettel, és akinek köszönet és hála a "terjesztésért"! :)))))

e-mail

 

Megjegyzés: Az írónő további művei Morgan Le Fay honlapján, a The Slytherin Commonon olvashatók