Severyn Snape: Zelda Grey

Mi történik akkor, ha a mágusok egymásnak feszülő világába egy kicsi és látszólag jelentéktelen mugli nő pottyan? Lehet-e őt észre sem venni, vagy pedig felkavarja az érzelmeket, indulatokat? Hogyan reagálnak majd rá az olyan tekintélyes varázslók, mint például Voldemort, Malfoy, Lupin és mondjuk Piton?
A Zelda Greyben - ami a Sok évvel később című elbeszélés előzménye - sok minden megtalálható. Szeretet és gyűlölet, kaland és romantika váltogatja egymás ebben az elbűvölően szép és lebilincselően izgalmas regényben.
Aki szereti a gyönyörű leírásokat, a fanyar humort, a szikrázóan feszült párbeszédeket, a lélegzetelállító fordulatokat, azoknak bátran merem ajánlani. És azoknak is, akiknek élénk a fantáziájuk és szeretik a képzelet világát összemosni a valósággal, valamint akik egész egyszerűen szeretnek egy jó regényt olvasni.

A fenti ajánlót - amit ezúton is köszönök Asdnak - csak némi nyomás hatására voltam hajlandó feltenni, és hozzá kell fűznöm, hogy a tartalmával nem igazán értek egyet. :-) A szóban forgó regény ugyanis nagy valószínűséggel nem került volna fel a honlapra, ha az írója (én) nem lennék egyben a DA szerkesztője is... :-)

e-mail