Légy üdvözölve a Sötét Varázslatok Birodalmában!

Honlapunk egy a magyar Harry Potter témájú weboldalak közül. Ám ez nem jelenti azt, hogy épp olyan, mint a többi. :-) A Dark Arts egy szubjektív válogatás arról, ami a HP világából minket érdekel, ami nekünk tetszik. Így hát nem ígérjük, hogy nálunk mindenki megtalálja azt, amit keres. De abban biztos lehetsz, hogy honlapunkat böngészve sok érdekes dolgot fogsz találni. :-)

Jó szórakozást!

*
*
Severyn Snape
       

* * *

Frissítések:  
2011. júl. 31.  

Az újabb frissítés során Cassandra Claire Draco-trilógiájának második része, a Draco Sinister tizenegyedik fejezetének első része került fel. A fejezet második részére szeptember környékén lehet számítani. Kellemes olvasást!

2011. máj. 8.
Asd saját oldalára került fel ma egy novella Szeretetben, békességben címmel. A mű Malfoy família lehetséges jövőjében enged bepillantást, fő témája mégis a múlt és persze a miértek. Jó szórakozást kívánunk hozzá!
2011. ápr. 23.  

Folytatódik a Draco Sinister, már a tizedik fejezet második részénél járunk. Az új részt Tipca színvonalas fordításában olvashatjátok. Ezúton is kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk mindenkinek!

2011. jan. 31.  

Az oldal egy rövid időre téli álomba szenderült, de közben elkészült az újabb olvasnivaló. Az új év első frissítése Cassandra Claire Draco-trilógiájának második része, a Draco Sinister tizedik fejezetének első része. Kellemes olvasást!

2010. nov. 11.  

Az újabb frissítés során (már-már megszokott módon) a Draco Sinister egy újabb része került fel az oldalra, a Fanfiction menüpont alá. A kilencedik fejezet második felét is Tipca fordításában olvashatjátok. Kellemes olvasást!

2010. okt. 3.  

Elérkeztünk a Draco Sinister kilencedik fejezetéhez, az első részét olvashatjátok a Fanfiction menüpont alatt. A kilencedik fejezet fordítója pedig nem más, mint Tipca, ezúton is köszönjük lelkiismeretes munkáját!

Egyébként csak az arányok érzékeltetése végett: lassan elérkezünk a Draco Sinister feléhez.

2010. szept. 1.   Folytatódik Cassandra Claire Draco-trilógiája, úgyhogy akinek az esős, őszi időben nincs kedve kimozdulni, az sem marad olvasnivaló nélkül. A mostani frissítéssel a Draco Sinister nyolcadik fejezetének második része került fel. A fordítás Katie Giorgessa munkája, köszönjük szépen. A fordítás pedig folytatódik!
2010. júl. 7.   Nos, egymás után két frissítés, senki sem panaszkodhat :) Némi nyári szünet után folytatódik Cassandra Claire Draco-trilógiájának második része, a Draco Sinister. Mivel a fejezetek hossza már-már exponenciálisan növekszik a regény második felétől, úgy döntöttünk, hogy a fejezeteket több részletben tesszük fel az oldalra. A most felkerült nyolcadik fejezet első részét Katie Giorgessa és Severyn Snape fordításában olvashatjátok. Köszönjük szépen a munkájukat!
2010. júl. 6.   Sokunk meglepetésére ismét egy rég nem frissült regény új fejezetének örülhetünk, amely nem más, mint Mirax lenyűgöző műve, a Rejtett vér. Ma a 15. fejezet került fel az oldalra, és megbízható források szerint közel már a végkifejlet. Mindenkinek ajánlom, aki nem bánja, ha időnként elfelejt levegőt venni olvasás közben. :-)
2010. máj. 14   Felkerült a Draco Sinister hetedik fejezete, íme egy kis idézet az idézetben ízelítő:

"Reggel megemlítettem Godriknak, mikor kettesben voltunk, hogy az a tervem, hogy eladom a lelkem, azért hogy cserébe én legyek a varázslóvilág ura. Azt mondta, idézem: "Ez egy nem túl jó ötlet." én erre azt válaszoltam, hogy szerintem meg igen is, ez egy nagyon jó terv, sőt hibátlan. Erre ő teljesen kikelt magából és szánalmas kis féregnek nevezett. Igazán nem értem Hedvig mit eszik rajta.
Már nagyon várom a napot, amikor majd végzek vele."

2010. ápr. 10.   Ezúttal ismét Cassandra Claire Draco trilógiája frissült, az az felkerült a Draco Sinister hatodik fejezete is a honlapra, Severyn Snape fordításában. Ezen kívül kitöröltem az eredetei angol nyelvű trilógia szövegének elavult linkjeit, mivel azt az írónő már egy ideje eltávolította az internetről. (Trelawney pedig azt üzeni, hogy ő havi rendszerességel lát új fejezeteket a Draco Sinisterből a jövőben megjelenni :)
2010. márc. 31.
Hála Gilda példásan töretlen alkotókedvének, a Haványuló Jegyek című regény ma újabb fejezettel bővült, szám szerint a 22-essel. Ha minden igaz, lassan a végkifejlet felé közelít a mű, így az izgalmak mind a cselekmény, mind az érzelmek terén igencsak fokozódnak. :-)
2010. febr. 20.
Nos, talán vannak köztetek olyanok, akik emlékeznek még Cassandra Claire Draco trilógiájára és arra, hogy valamikor régen erre az oldalra is felkerült az első regény fordítása, valamint a második rész első négy fejezete. Nem akarok utánanézni, mennyi idő telt el azóta (akit érdekel, az úgyis megteszi), a lényeg, hogy a szóban forgó második regény, a Draco Sinister ma ismét frissült, méghozzá az ötödik fejezettel. Hogy mi lesz ezután, lesz-e folytatás, és ha igen, mikor, arról Trelawney minden bizonnyal megbízhatóbb infókkal tudna szolgálni nálam, de minden olvasó nevében köszönetet mondok a fordítócsapatnak a sok-sok munkáért és lelkesedésért. :-)
2010. jan. 26.
Ismét álomba merült a honlap némi időre, de hála Gildának megszólalt végül a vekker, és immár kipihenve és remélhetőleg olvasnivalóra kiéhezve vethetjük rá magunkat regényének legújabb, egyben 21. fejezetére, amelyhez nagyon kellemes szórakozást kívánok! :-)
2009. júl. 20.
Hosszú volt megint a szünet, de szerintem megérte várakozni - már aki így tett. Ma egy önálló novellának tekinthető naplót tettem fel az oldalra teljes terjedelmében, méghozzá nem mást, mint Voldemort diákkori naplóját, mely Gilda tollából született és A halál röpte címet viseli. A művet a Fanfiction részleg korhatáros irományai között találjátok, és előrebocsátom, hogy nem véletlenül kapott itt helyet. Korhatár azonban ide vagy oda, különleges olvasnivalóra számíthatunk, amely egyszerre ragad magával és borzaszt el. Abbahagyhatatlan és nem egykönnyen felejthető. :-)
2009. máj. 5.
Vírustalanítás - elvileg sikerült, ha mégsem, akkor próbálkozom tovább és elnézést kérek a kellemetlenségért!
2009. ápr. 18.
Gilda regénye, a Halványuló Jegyek ma ismét frissült, az izgalmak pedig tovább fokozódnak így, a 20. fejezet tájékán. :-) Kellemes olvasást kívánok hozzá mindenkinek!
2009. márc. 14.
Felkerült az oldalra Gilda regényének 19. fejezete. Az olvasás kockázataiért és mellékhatásaiért a Dark Arts nem vállalja a felelősséget, de a körömrágás elleni szérum egyidejű alkalmazását erősen javalljuk. :-)
2009. febr. 22.
Ma újabb izgalmas fejezet került fel Gilda regényéből a Fanfiction részlegbe, nevezetesen a 18-as, amely - elődeihez hasonlóan - garantált kikapcsolódást nyújt mindenkinek, aki csak olvassa. :-)
2009. jan. 24.
Ismét új fejezettel frissült Gilda fordulatos regénye, a Halványuló Jegyek, mégpedig a 17-essel, melyet "elődeihez" hasonlóan a Fanfiction menüpont alatt találtok. Nagyon kellemes szórakozást kívánok hozzá!
2008. dec. 13.
Nos, aki egy kis békés, karácsony előtti ejtőzésre vágyik, az jobb, ha a mai frissítést kihagyja, aki viszont szeretné magát felpörgetni, annak figyelmébe ajánlom Gilda regényének legújabb fejezetét, amely igencsak bővelkedik izgalmakban és fordulatokban. Azt hiszem, Luca napjára nem is lehetne ennél "varázslatosabb" szórakozást kitalálni. :-) Kellemes olvasást kívánok hozzá mindenkinek!
2008. nov. 21.
Egy lélegzetvételnyi szünet után tovább folytathatjuk Gilda lebilincselő regényének nyomon követését, ugyanis felkerült az oldalra a mű 15. fejezete. :-)
2008. nov. 1.
Gilda izgalmas regénye, a Halványuló Jegyek ma újabb fejezettel gazdagodott itt, a Dark Artson, nevezetesen a 14-essel, melyet a Fanfiction menüpont alatt találtok. Kellemes olvasást kívánunk hozzá!
2008. okt. 11.
A ma frissített mű írója sajnos ritkán örvendeztet meg minket új részekkel, épp ezért dupla lehet most az öröme mindazoknak (köztük nekem is), akik türelmetlenül várták már Mirax Rejtett vér című zseniális regényének 14. fejezetét. :-)
2008. okt. 4.
Némi pihenő után ismét frissült az oldal, és remélem, ezúttal is sikerült a kedvére tennünk mindazoknak, akik már türelmetlenül várták Gilda izgalmas regényének folytatását, ma ugyanis felkerült az oldalra a mű 13. része. Kellemes olvasást kívánunk hozzá!

Korábbi frissítések

* * *

  látogató van jelenleg az oldalon

 

A honlap 1024x768-as felbontásban mutatja legjobb formáját. A böngészők pedig tudomásom szerint elbírnak vele. Ha mégsem, akkor tévedtem... :-)

*

© All elements of the Harry Potter universe are the property of Joanne K. Rowling, Bloomsbury Press, Scholastic Books, Warner Brothers and their local distributors. Their creations are used here only for creative purposes without the implication of financial gains of any kind.