Korábbi frissítések

2008. aug. 30.
És ismét új fejezettel gazdagodott oldalunkon Gilda fordulatos regénye, a Halványuló Jegyek. Ezúttal a mű 12. része került fel a Fanfiction részlegbe, amihez újfent jó szórakozást kívánunk minden olvasónak! :-)
2008. aug. 2.

Gilda fordulatos regénye, a Halványuló Jegyek ma ismét újabb fejezettel bővült itt, a DA-n. A mű 11. részét a Fanfiction menüpont alatt találjátok. Kellemes olvasást!

2008. jún. 21.
Ma újabb fejezet került fel oldalunkra Gilda Halványuló Jegyek című regényéből, szám szerint a tizedik. Jó szórakozást kívánunk hozzá!
2008. máj. 31.
Gilda regénye ismét folytatódik, ezúttal a 9. fejezet került fel a Fanfiction részlegbe. Kellemes olvasást kívánunk hozzá mindenkinek!
2008. máj. 10.
Ma újabb fejezet került fel Gilda regényéből honlapunkra, méghozzá a nyolcadik. Szövődnek a szálak, bonyolódnak az események, egyszóval minden tényező adva van egy kellemes olvasmányhoz, melyet a Fanfiction részleg vonal alatti térségében találtok. :-)
2008. ápr. 26.
Gilda fordulatos regénye, a Halványuló Jegyek ma újabb fejezettel frissüt itt, a DA-n. Az olvasnivalót szokásos helyén, a Fanfiction menüpontban találjátok. Kellemes szórakozást kívánunk hozzá! :-)
2008. ápr. 5.
Ismét egy régóta szunnyadó remekmű frissült új fejezettel, miután Expelliamus végül rászánta magát, hogy kiadja karmai közül Tört fények játéka című regényének legutóbbi epizódját. :-) A gyengébb memóriájúak kedvéért emlékeztetőt is mellékelt hozzá, melyet ide kattintva elolvashattok. Kellemes szórakozást kívánunk ehhez a sötét árnyalatok egész tárházát felvonultató műhöz, mely a Fanfiction részleg korhatáros írásai között található! :-)
2008. márc. 15.
Jelentem, Gilda ismét remekelt, minek eredményeképp felkerült oldalunkra Halványuló Jegyek című regényének hatodik fejezete. Olvásáshoz ajánlom odakészíteni a körömrágás elleni szérumokat, chipseket és egyéb feszültséglekötő eszközöket. :-)
2008. márc. 9.
Gilda regénye, a Halványuló Jegyek újabb fejezettel bővült, ezúttal az ötödikkel, melyet szokásos helyén, a Fanfiction menüpont alatt találtok. Nagyon kellemes szórakozást kívánunk hozzá! :-)
2008. febr. 23.
Ma egy régóta Csipkerózsika-álmát alvó regény frissült, mely nem más, mint Mirax Rejtett vér című műve. Bizonyára sokatokra tett mély benyomást ez a nagyszerű iromány, így remélhetőleg a most felkerült új, 13. fejezetet is örömmel fogadjátok. :-) Akik pedig úgy érzik, némi felelevenítésre szorulnak a sztorit illetően, azok számára az írónő egy rövid összefoglalóval is szolgál a fejezet eleljén. :-)
2008. febr. 16.
És egy lélegzetvételnyi szünet után íme, felkerült Gilda regényének negyedik fejezete is a fanfiction részlegbe! Jó szórakozást kívánunk hozzá! :-)
2008. jan. 26.
Nos, örömmel jelentem, hogy van ám Gilda harmadik is a DA-n! Hála az írónő kitartó és igen gyümölcsöző munkájának sűrű frissítésekre számíthatunk a műből, ami, remélem, hogy sokunk örömére fog szolgálni. :-) Ezt a regényt csak ajánlani tudom mindenkinek. :-)
2008. jan. 19.
Felkerült ma Gilda regényének második fejezete is. Ajánlom mindenki figyelmébe, mert nem akármilyen irományról van szó! :-) Kellemes olvasást!
2008. jan. 12.
Az új évet egy új regénnyel kezdjük, ami nem más, mint Gilda Halványuló Jegyek című izgalmas, fordulatos és érzelmekben sem kevésbé gazdag műve, melyet a Fanfiction részleg korhatáros regényei közt találtok. Jó szórakozást kívánunk hozzá! :-)
2007. dec. 1.
Idwal negyedik rész!!!! Gondolom, ezzel sokaknak sikerült örömöt szerezni! Az írónő zseniális új művének negyedik része tehát a szokott helyen található, én pedig nagyon kellemes szórakozást kívánok hozzá mindenkinek! :-)
2007. okt. 19.  
Szeretettel meghívunk mindenkit a Dark Arts 2007. október 26-án este fél héttől tartandó Halloweeni Chatbulijára (Helyszín: "chat", elérhető: néhány sorral feljebb) Számítunk rád! :-)
2007. szept. 29.
Ma felkerült Asd legújabb művének, az Idwalnak 3. fejezete az írónő honlapjára. Kellemes olvasást kívánunk hozzá mindenkinek!
2007. szept. 22.
Ezúttal Asd honlapja frissült, méghozzá egy hosszabb lélegzetű elbeszélés első két fejezetével. A mű címe Idwal, és az írónőt ismerve biztosak lehetünk abban, hogy olvasása során ismét lelket melengető gondolatokban és elsőrangú szórakozásban lesz részünk. :-)
2007. aug. 11.  
És ismét frissítés :-) Ezúttal KG Harry Potter és a Főnixszobor c. regénye bővült 3 fejezettel.
2007. júli. 29.  
Az utolsó három fejezet is felkerült, az összefoglalókat Katie Giorgessa írta. A késlekedésért remélem mindenkit kárpótol a sok közbeékelt fordítás, illetve hogy Morgan Le Fay az egész Epilógust lefordította! A szokott helyen található :-)
2007. júli. 27.  
Újabb három fejezet készült el Gilda, Morgan Le Fay és Katie Giorgessa segítségével :-)
2007. júli. 26.  
Íme a várva várt frisstíés! Elérkeztünk a könyv legizgalmasabb részéhez, közeledik a végső összecsapás ideje! Joy, Mioni és Morgan Le Fay jóvoltából a 27-30. fejezeteket olvashatjátok :-)
2007. júli. 25.  
Elkészült újabb öt fejezet összefoglalója, a kitartó Morgan Le Fay és Katie Giorgessa közreműködésével ;-)
2007. júli. 24.  
A huszonegyedik fejezet is megtalálható a szokott helyen, az összefoglalók írásába beszállt Mioni is, Expelliamus, Morgan Le Fay és Katie Giorgessa mellé :)
2007. júli. 23.  
Mai második frissítésünk alkalmával újabb 4 fejezet összefoglalója került fel a Könyvek részlegbe Expelliamus, Morgan Le Fay és Katie Giorgessa tollából. Folytatás hamarosan :-)
2007. júli. 23.  
Elkészültek az összefoglalók, egészen a tizenegyedik fejezetig! A megszokott helyen találod őket :-) Ezúttal akik készítették: Morgan Le Fay, Tipca és Katie Giorgessa.
2007. júli. 22.  
Elkészült a következő négy fejezet összefoglalója is! A közreműködők: Mogul, Morgan Le Fay, Tipca és Katie Giorgessa. Megtalálod őket a Könyv menüpontban. Kellemes olvasást!
2007. júli. 21.  
Ígéretünkhöz híven készül a Harry Potter and the Deathly Hallows fejezetenkénti összefoglalója azok kedvéért, akik nem akarnak várni a magyar megjelenésig! Az első két fejezetről készült beszámoló megtalálható Könyv menüpontban Expelliamus jóvoltából :-) (Valamint el kell még mondanom, hogy ezen a boldog napon Katie Giorgessa életében először frissített a DA-n :-)
2007. máj. 26.
És akkor ahogy ígértem, mostantól fent van a Fordított világ c. novella ajánlója is. :-)
2007. máj. 19.
Ma felpakoltam az oldalra egy vadonatúj Severosa-novellát, melynek címe Fordított világ. A mű alapötlete szerintem briliáns, a kivitelezés pedig az írónő szokásához híven szemet és lelket gyönyörködtető - még ha a történet maga nem is túl vidám. Harry-rajongók mindenesetre óvatosan közelítsenek felé! Kellemes olvasását!!! (Ja, és az ajánló a műhöz egy picit késik, de mint tudjuk, nem múlik...)
2007. máj. 5.
Régi adósságomat szeretném pótoni most, amikor feltöltöm Asd Valahol, valamikor című regényének 20. fejezetét az írónő saját részlegébe. Kellemes szórakozást kívánok hozzá mindazoknak, akik először olvassák, és azoknak is, akik szeretnék újra átélni a fejezet nyújtotta izgalmas és vidám pillanatokat. :-)
2007. márc. 8.
Asd Valahol, valamikor című regénye ismét frissült, méghozzá ezúttal a kissé pikánsra, ugyanakkor roppant izgalmasra sikeredett 19. fejezettel, melyet az írónő saját honlapján érhettek el. Kellemes olvasást kívánunk hozzá! :-)
2007. febr. 10.
Tapsvihar kéretik, ugyanis ügyködtem! :-) Ráadásul nem is akármit, hanem régesrégi elmaradásokat szedtem elő. Az alkotóktól ezúton is elnézést kérek, amiért több hónapig várattam őket ezzel a frissítéssel. :-/ De hogy konkrétan miről is van szó? Egyrészt Katie Giorgessa első és nemrégiben átdolgozott regényét frissítettem hat (azaz 6 egész) új fejezettel, és itt kell megjegyeznem azt is, hogy a mű új címet kapott: Az eddig ismert Harry Potter és a Főnix Rendeltetése ezentúl Harry Potter és a Főnixszobor néven keresendő és említendő. :-) A másik újdonság pedig oldalunkon Tipca paródiája, amely ezúttal a 3. filmet vette célba. :-) A fórumról már bizonyára sokan ismeritek, de azt hiszem, éppen itt volt már az ideje, hogy egy kissé bebetonozzuk a DA falai közé is. :-) Előbbi mű a Fanfiction részleg folytatásos írásai között, utóbbi pedig a Film menüpont alól érhető el. Kellemes olvasást!
2007. jan. 14.
Egy kissé hosszúra nyúlt várakozás után felkerült végre Asd Valahol, valamikor című regényének 18. fejezete, amely az írónő saját blokkjában található. :-) Kellemes olvasást kívánunk hozzá!
2006. dec. 3.
Végre újra lehet chatelni itt a DA-n, miután új szerverre költöztünk a bedöglött narancs helyett. IRCet használók az irc.chatx.hu-ról érhetik el a már szokásos #darkarts szobát, a hagyományos módszer kedvelői pedig a fenti linkre kattintva juthatnak be. Technikai problémák előfordulhatnak (pl. a tűzfal akadékoskodása, de nyugodtan lehet engedélyezni a program futását, nem lesz belőle format c:). Ha ennek ellenére mégis akadályok merülnének fel a chat használatával (ill. használhatatlanságával) kapcsolatban, azt jelezzétek nekünk az info@darkarts.hu címen, mi pedig megpróbáljuk orvosolni. :-) Végezetül pedig kellemes csevegést kívánunk mindenkinek! :-)
2006. nov. 7.
Nos, felkerült végre Asd Valahol, valamikor című népszerű regényének 17. fejezete! Jó szórakozást kívánunk hozzá, az írónőnek pedig rengeteg visszajelzést a műről! :-)
2006. okt. 8.

Asd ismét egy új Alapítós novellával örvendeztetett meg minket, melynek címe Sárga, és természetesen az írónő műveinek gyűjteményében kapott helyett. :-) Kellemes olvasást kívánunk hozzá! Fontos közlendőnk továbbá, hogy pénteken, 13-án este 7 órai kezdettel chat-buli lesz a #darkarts szobában. (Linket ld. néhány centivel feljebb! :-) Mindenkit szeretettel várunk!

2006. okt. 1.
A szép október beköszöntével ismét frissült a DA. :-) A Fanfiction részleg legújabb gyöngyszeme Severosa egy hosszabb lélegzetű, és bizony sötétebb tónusokban játszó elbeszélése lett, amely ez utóbbi oknál fogva a korhatárvonal alá került. A mű címe Enyém a leltár.
2006. szept. 16.
Nossss, akármilyen hihetetlenül is hangzik, ismét frissültünk. :-) Ezúttal bővült a Galéria Édua, azaz E-chan néhány rajzával, felkerült továbbá a Fanfiction részleg bevezetőjében belinkelt, Tipca által írt Fórumzós sztori második része is Ágas illusztrációjával egyetemben, valamint a régesrég várt Draco Sinister 4. fejezetének fordítása. Utóbbiért örök hála Tipcának és Mioninak. :-))
2006. aug. 27.
Utolsó augusztusi frissítésünket egy új Asd-novellával koronázzuk meg, melynek címe Kölykök és apák. A műhöz, mely az írónő honlapjának Alapítós írásai közt kapott helyett, nagyon kellemes szórakozást kívánunk! :-)
2006. aug. 13.
Azt hiszem, épp ideje volt összekapnom magam, ugyanis Asd Valahol, valamikor című regényének legfrissebb fejezete már egy hete a postaládámban lapult. Úgyhogy elnézést mindenkitől, legfőképp az írónőtől, de most már örömmel jelenthetem, hogy fel van töltve. :-)))
2006. júl. 30.
Ma két folytatásos fanfiction frissült egy-egy újabb fejezettel, nevezetesen Asd népszerű Valahol, valamikor című regénye, valamint Katie Giorgessa újrafésült műve, a Harry Potter és a Főnix Rendeltetése. Nagyon jó szórakozást kívánunk az olvasáshoz! :-)
2006. júl. 23.
Túlságosan is hosszú volt a várakozás, de biztos vagyok benne, hogy ezt pillanatok alatt feledteti velünk a mai frissítés, nevezetesen Mirax Rejtett vér című regényének 12. fejezete, melyet a Fanfiction részleg korhatáros regényei közt találtok. :-)))
2006. júl. 2.
Ma feltöltöttem Asd műveihez a Valahol, valamikor című regény 13. és 14. fejezetét. Kellemes olvasást!!! :-)
2006. jún. 19.
Nos, restancia számbavételt tartottam, minek eredményeképp sikerült feltöltenem az oldalra Tipca HP4-filmparódiájának befejező részét, valamint Asd újabb csodálatos Zelda illusztrációit a nevezett regény 9., 12., 14., 16., 19., 25. és 27. fejezeteihez! :-) Végül pedig, de nem utolsó sorban örömmel jelentem, hogy Asd szorgos munkájából - és persze az én lustaságomból - kifolyólag ma KÉT újabb fejezettel frissíthettem az írónő Valahol, valamikor című regényét! :-))
2006. jún. 5.
Folytatódik Asd legújabb regénye, a Valahol, valamikor! Ma felkerült oldalunkra a tizedik fejezet, melyhez nagyon kellemes szórakozást kívánunk mindenkinek! :-)
2006. máj. 28.
És ismét...! :-) Avagy lásd lentebb! Szóval ha valakire lehet számítani, akkor az Asd és az ő remekművei. :-)) A Valahol, valamikor című regény ismét frissült, méghozzá ezúttal a kilencedik fejezettel, mely minden bizonnyal legalább annyira elnyeri majd az olvasók tetszését, mint az előző részek. (Hacsak nem még annál is jobban. ;-)
2006. máj. 22.
Bizonyára sokak meglepetésére tovább folytatódik a mostanában már megszokottá vált tendencia, melynek keretében felkerült Asd Valahol, Valamikor című regényének legújabb, nyolcadik fejezete. :-) Kellemes olvasást kívánunk hozzá, az írónőnek pedig sok-sok tengeri kígyó hosszúságú kritikát! :-)
2006. máj. 14.
Tulajdonképpen azt is mondhatnám most, hogy ld. az előző bejegyzést, de mivel nem óhajtok ilyen udvariatlan lenni, ezúton jelzem, hogy Asd Valahol, valamikor című regénye ismét frissült, ezúttal a hetedik fejezettel. :-) A művet az írónő honlapján találjátok sok más csodálatos írással egyetemben. :-)
2006. máj. 7.
Asdnak hála ismét frissülünk, méghozzá a Valahol, valamikor című regénye legújabb, azaz hatodik fejezetével. :-)) Kellemes olvasást kívánunk hozzá, az írónőnek pedig sok-sok visszajelzést! :-))
2006. máj. 1.
Újabb ünnepnap a DA életében, azaz elérkezett ismét a frissítések napja! :-))) Két nagy kedvenc került ma sorra - elsősorban természetesen saját jóvoltukból. :-) Tipca zseniális HP4-filmparódiájában újabb kalandokon hurcolta keresztül szereplőit, melyeket immár a Film részlegben is olvashattok. :-) Asd új regénye pedig, a Valahol, valamikor elérkezett az ötödik fejezetéhez, ami igencsak bővelkedik izgalmakban, ajánlom tehát mindenki figyelmébe. :-))
2006. ápr. 17.
Először is kellemes húsvétot kívánok mindenkinek, másodszor pedig boldog szülinapot nekünk, ugyanis április 5-én volt a Dark Arts három éves! :-)) (Csak hát az idén is sikerült erről megfeledkezni. :-)) Ünnepi frissítésünk keretében ezúttal régi kedvencek kerültek sorra: Bő fél év várakozás után felkerült oldalunkra a Draco Sinister harmadik fejezete, Miraxra viszont szerencsére nem kellett ennyit várni, így a Rejtett vér című regénynek mától a 11. fejezete is megtalálható a Fanfiction részlegben! :-))
2006. ápr. 2.
Némi késlekedés után ismét frissültünk. :-) Asd Valahol, valamikor című regénye ezúttal a negyedik fejezettel folytatódik, felkerültek továbbá Tipca HP5-filmparódiájának újabb részei, valamint szintén Tipca tollából egy, a frissítés nélküli, ínséges időkben remek elfoglaltságot - és talán némi megnyugvást is - hozó iromány, mely a Fórumozók a frissítés nyomában címet viseli, és a Fanfiction részleg első linkjeként kapott helyet oldalunkon. :-)
2006. márc. 19.
Ma folytatódik Asd Valahol, valamikor című regénye. :-) A mű harmadik fejezetét az írónő honlapján találjátok. :-) Kellemes olvasást hozzá!!! :-)
2006. márc. 12.
Nos, jobb későn, mint soha alapon ismét frissültünk. :-) Ezúttal három részből áll az újonnan felpakolt "holmik" listája. :-) Először is egy regényt említenék meg, melynek második fejezete igen hosszúra nyúlt várakozás után ma került fel oldalunkra, ez pedig nem más, mint Asd Valahol, valamikor című műve. A folytatással való késlekedés az én lelkemen szárad, de azért az ellenem irányuló átkokkal kéretik takarékosan bánni. :-))) Második remekművünk nem más, mint a tökéletesen pihentagyú Tipca HP4 filmparódiájának folytatása. :-)) Az új részt a Film részleg vonatkozó linkje alatt találjátok. :-) Harmadsorban pedig bátorkodtam az Ez+Az részleget is kibővíteni, mégpedig két beszkennelt újságcikkel, melyekben honlapunk említésre került. :-)
2006. febr. 19.
Örömmel jelentem, hogy mégsem múlt el ez a hétvége frissítés nélkül, ugyanis Katie Giorgessa "némi" lazítás után meglepett minket Harry Potter és a Főnix Rendeltetése című regénye újraírt változatának 8. fejezetével! A mű a Fanfiction menüpont alatt a folytatásos regények közt található. Kellemes olvasást kívánunk hozzá! :-)
2006. febr. 5.
Ha vasárnap, akkor frissítés - ezen a héten legalábbis mindenképp. :-)) Most éppen Tipca örvendeztetett meg minket azzal, hogy folytatta totálisan agyament HP4-filmparódiáját, én pedig szépen feltöltöttem a termést a Film részlegbe. :-) Fogyasztása mindenkinek erősen javallott, hiszen nincs is jobb az ilyen nyúlós, szürke időben, mint egy jó kiadós nevetés. :-))
2006. jan. 29.
Ígéretemhez híven ma feltöltöttem Mirax Új korszak című regényének második felét. És ezzel az újabb hat fejezettel a mű le is zárult, bár legjobb tudomásom szerint az írónő belefogott már a történet folytatásába, így aztán, ha minden igaz, csak idő kérdése, hogy a legfrissebb részek is napvilágot lássanak. :-)
2006. jan. 26.
El sem hiszem, hogy eljutottunk végre az idei év második frissítéséig! :-)) Ráadásul mindjárt egy új folytatásos regény került terítékre, nevezetesen Mirax egy eddig titkolt remekműve Új korszak címmel. Ám ez a regény merőben eltér a méltán népszerű Rejtett vér-től, mivel itt az élénk, vidám színek és a fergeteges humor dominálnak. :-) De az írónő neve már önmagában garancia arra, hogy nem fogjuk megbánni, ha időt szakítunk rá. :-) Hat fejezetet fel is tettem egy lendülettel, és legközelebbre várható a másik hat. Remélem, ezzel sikerült mindenkit kárpótolni a hosszúra nyúlt frissítésmentes időszakért! :-)
2006. jan. 8.
Az újesztendő első frissítése hasonlóan alakult a közelmúltbeliekhez, ugyanis ismét Asd Csata című elbeszélése, valamint Tipca filmparódiája bővült egy-egy új résszel. :-) Jó szórakozást kívánunk az olvasnivalókhoz, a Professzor úrnak pedig így elöljáróban is minden jót közelgő születésnapja alkalmából! ;-)
2005. dec. 31.
Hát igen, aki egész héten lóbálja a lábát, az bizony könnyen úgy járhat, hogy szilveszter estéjén lesz kénytelen "munkával" foglalkozni. :-) Így jártam én is - mint azt a példa mutatja, - de most aztán hősiesen feláldoztam magam a Dark Arts oltárán. :-)) Frissítettem, méghozzá nem is keveset! Elsőként örömmel jelentem, hogy Asd Csata című remekének immár negyedik része is olvasható az írónő honlapján, de mindezek mellett feltöltöttem végre az Alapítós szériához kötődő saját kezű illusztrációit is! Asd rajzait az Emléktöredék, A verem, Az Üldöztetés, A varázslók útja, az Egy férfi ereje és a Csata című elbeszéléseknél érdemes keresni. :-) És ha már Asdnál és rajzoknál tartunk, akkor a Zelda Grey sem maradhat ki a sorból, drága barátosném ugyanis töretlenül gyártja tovább a csodásabbnál csodásabb illusztrációkat. Jó néhányat feltettem ma is, "aki keres, talál" alapon könnyedén rájuk is lehet bukkanni. :-)) És végezetül, de nem utolsó sorban a Dark Arts egyik büszkesége, Tipca is meglepett minket a közelmúltban remek HP4 filmparódiájának egy újabb epizódjával, melyet mostantól a fórumon kívül a Film részlegben is el lehet érni. Kellemes olvasást és nézelődést kívánunk a művekhez, és természetesen BOLDOG ÚJ ÉVET mindenkinek!!!!!! :-))
2005. dec. 26.
Örömmel jelentem, hogy végre sikerült megszabadulnunk a régi és totálisan befuccsolt vendégkönyvtől, az új szolgáltató pedig egyszerűen nagyszerűnek tűnik, így tehát mostantól senki ne fogja vissza magát, ha véleménye van oldalunkról, az új Vendégkönyv ugyanis rendelkezésre áll! :-) (Egyébként hamarosan Asd oldalát is ellátom egy ilyen csodával, tehát érdemes oda is elnézegetni a napokban. :-))
2005. dec. 25.

KELLEMES KARÁCSONYT KÍVÁNUNK MINDEN KEDVES LÁTOGATÓNKNAK!!!
Ünnepi frissítésünk keretében felkerült az oldalra Asd Csata című remekének harmadik része, valamint ismét megtűzdeltem a Zelda Grey c. regényt jó néhány illusztrációval. :-) A rajzok alkotói közt üdvözölhetjük Expelliamust (akinek remélhetőleg nincs kifogása az ellen, hogy az irományomhoz készített illusztrációját feltettem a Dark Artsra is), Asdot, akinek feltett szándéka minden egyes fejezethez alkotni minimum egy képet (és meg kell jegyeznem, hogy remek úton halad efelé), valamint néhány saját készítésű firkát is feltettem, bár a legtöbb csak link alatt érhető el, ugyanis lekicsinyítve nem sok látnivaló lett volna rajtuk (így viszont nem olyan szembetűnőek szerencsére. :-))
A legfrissebb terméshez jó szórakozást, illetve kellemes mazsolázást kívánunk! :-)

2005. dec. 18.
A mai napon felkerült Asd Csata című elbeszélésének folytatása, valamint Tipca HP-film paródiájának harmadik epizódja. :-) Kellemes szórakozást kívánunk az olvasnivalókhoz! :-)
2005. dec. 11.
Ez már az ünnep előszele, érzem én! :-) És hogy miből? Hát abból, hogy nem akármilyen művel - illetve annak első részletével - gazdagodik ma honlapunk, hanem egy valódi remekművel, nevezetesen Asd legújabb Alapítós novellájával, mely a Csata címet viseli. Mindenki vesse tehát rá magát, aki jót akar, mert igazi élményben lesz része, ha elolvassa, ezt bizton állíthatom. :-)) Folytatása pedig hamarosan következik!
2005. dec. 3.

Sokunk nagy-nagy örömére folytatódik Mirax Rejtett vér című regénye. :-)) Ma felkerült az oldalra a mű 10. fejezete, melyet a Fanfiction részleg korhatáros regényei közt találtok. :-) Nagyon kellemes olvasást hozzá!!!!
Továbbá kérek mindenkit, hogy ha mondandója van számomra, mailben keressen meg, mert a fórumot sajnos már hetek óta nem tudom nyomon követni. :-/ Előre is köszi! :-)

2005. nov. 27.

Nos, lássuk a mai adagot! :-) Asd ezúttal sem maradt ki, bár most új oldaláról ismerhetjük meg a művésznőt, ugyanis rajzolásra adta a fejét, ennek eredményeképp pedig három csodálatos Zelda-illusztrációval örvendeztetett meg engem. :-))) A műveket természetesen mindenkivel szeretném megosztani, így aki látni óhajtja őket, az a Zelda Grey c. regény 2., 18. és 22. fejezete környékén nézelődjön. :-)
Frissült továbbá fordítómesterünk, Tipca jóvoltából a nagy sikerű Cassandra Claire trilógia második része, a Draco Sinister
, méghozzá a második fejezettel. (Itt jegyezném azonban meg, hogy a folytatással kapcsolatban mindennemű nyaggatás hiábavaló, MAJD jön! :-)
Végül pedig, de nem utolsó sorban örömmel jelentem, hogy Tipca HP4 filmparódiája is tovább folytatódott! Az új rész a Film részlegben érhető el az első epizód folytatásaként (link a lap alján).
Kellemes szórakozást kívánunk a frissítésekhez! :-)

2005. nov. 20.
Frissítési dömpingünk keretében ma két művet van szerencsém bejelenteni. :-) Az egyik Katie Giorgessa régen várt, Harry Potter és a Főnix Rendeltetése című regényének átdolgozott 7. fejezete, melyet a Fanfiction részleg folytatásos írásai között találtok, a másik pedig szerény személyem (Severyn Snape) egy nyáron írt novellája Selyemkígyók címmel, mely a nem korhatáros novellák közt kapott helyet. :-)
2005. nov. 19.

Legnagyobb örömünkre Asd mostanság kezdi aktívabban forgatni írói pennáját, így aztán ismét egy új művét, méghozzá egy novelláját jelenthetem be, melyet a címszereplő hölgynek, Sandynek ajánlott. A mű Asd oldalán az Egyéb HP témájú írások között kapott helyet. :-)

2005. nov. 13.
Folytatódik képes összefoglalónk a Harry Potter és a Tűz Serlege című film eseményeiről, valamint a tegnapi premierről, melyen részt vett a varázsló- ...akarom mondani, színésztársadalom krémje. :-) Aki pedig mindezt prezentálja nekünk nem más, mint koszorús tréfamesterünk (és fő DT-fordítónk), Tipca! :-)) Az emlegetett olvasnivalók egyébként a Film szekcióban lelhetők fel. :-) Kellemes szórakozást kívánunk hozzájuk!
2005. nov. 9.
Már vagy egy évezred óta várunk Asd újabb művére, és örömmel jelentem, hogy a várakozásnak ezennel vége! :-)) Az írónő ezúttal egy folytatásos regény formájában tért vissza közénk, melynek címe Valahol, valamikor. A mű Asd Alkonyattól virradatig című regényének folytatása, de önmagában is teljes értékű élvezetet nyújt az olvasói számára. :-)
2005. okt. 30.
A mai naptól olvasható oldalunkon Expelliamus Tört fények játéka című regényének 16. fejezete, valamint áttelepítettük a Film menüpont alá Tipca zseniális HP4-filmösszefoglalóját, melyet ez idáig a fórumon volt alkalmunk nyomon követni. :-) Jó szórakozást, feltöltődést kívánunk a művekhez! :-)
2005. okt. 22.
Ismét fanart-frissítés! Ezúttal Snapesforte sötét és lenyűgöző alkotásainak egy csokrával gazdagodott galériánk Piton-rajzokat tartalmazó részlege. :-) De felhívnám rá a figyelmet, hogy a képek némelyike utalásokat tartalmaz a hatodik kötet tartalmára, ezért aki nem akar idejekorán részleteket megtudni, az ne nagyon mélyedjen el a szemlélődésben! :-)
2005. okt. 20.
Feltettem ma három új fanartot a Galériában található Lucius rajzok közé. Az alkotójuk Liadan (Ellygator), és a képek természetesen igen szemrevalók. :-))
2005. okt. 16.
Rapszodikus ütemben bővül az oldal kínálata, de ezt - a gyakoriság okán - ezúttal minden bizonnyal elnézitek nekünk. :-)) Új folytatásos regénybe kezdünk ma, ami nem más, mint Cassandra Claire - aki Mioni elmondása szerint hamarosan publikálja első fantasy regényét is, tehát belépett a valódi, klasszikus értelemben vett írók sorába - HP-trilógiájának második regénye, a Draco Sinister. :-) Előre leszögezem, hogy nem érdemes gyakori frissítésekre számítani, nagyon nagy munka ez, és sajnos időmilliomosok még mindig nem vagyunk, de szorgalmasan dolgozunk rajta, hogy folyamatosan eleget tegyünk a várakozásoknak. :-) Kellemes olvasást kívánunk hozzá mindenkinek! :-)
2005. okt. 15.
Az oldalon lévő egyik legnagyobb műremek, Mirax Rejtett vér című regénye frissült ma újabb fejezettel, egészen pontosan a kilencedikkel. Az írónő ismét kitett magáért mind a minőség, mind a mennyiség tekintetében, így aztán nincs más hátra, minthogy átadjuk magunkat az általa leírt sorok varázsának. :-)) A mű a Fanfiction menüpont alatt a korhatáros részlegben található. :-)
2005. okt. 9.
A mai frissítés még mindig Zeldához kötődik, bár ennél sokkal fontosabb, hogy hosszas várakozás után végre Asd egy újabb novelláját olvashatjuk. :-)) A mű címe Jara, a történet pedig nemcsak magyarázatot ad későbbi eseményekre, de összekötő kapocsként is szolgál múlt és jövő, valamint két univerzum - Asdé és az enyém - között. :-) A Zelda Grey történéseinek ismerete azonban erősen javallott a novella megértéséhez. :-)
2005. okt. 2.
Nos, ezt is megértük! Végre felkerült a Zelda Grey utolsó, azaz 27. fejezete az oldalra. :-)) Felelősséget ezúttal nem vállalok érte, ha rajtam múlt volna, rágódtam volna rajta még vagy két hónapig, de a lényege valószínűleg így sem változott volna. :-) A szóban forgó firkálmányt egyébként a Fanfiction menüpont alatt találjátok, és még egyszer szeretném megköszönni a sok figyelmet, amit a mű kapott. :-) Most pedig jöhet a fellélegzés és a virtuális pezsgőbontás. :-))
2005. szept. 27.

Frissíteni való azért most is akad a házunk táján, méghozzá egyenesen két vadiúj fejezet Katie Giorgessa HP és a Főnix Rendeltetése című regényéből. A mű a Fanfiction részleg folytatásos regényei közt található. Kellemes olvasást hozzá!!! :-)

2005. szept. 25.
Sajnos ez most egy frissítés nélküli hozzászólás lesz, ugyanis némi munka- és utazás-ügyekből kifolyólag az elmúlt héten nem tudtam igazán aktívkodni a DA terén, így a Zelda befejező része is csúszik egy kicsit. Bár ma elég sokat haladtam vele, de bármennyire is szerettem volna, nem sikerült befejeznem. Azt azért (újfent) megígérem, hogy igyexem vele, és a türelmeteket előre is köszönöm! :-)
2005. szept. 17.
Ismét frissültek a fanfictionök, ráadásul ismét az egyik remekmű gazdagott új fejezettel, nevezetesen Mirax Rejtett vér című regénye, melynek nyolcadik fejezetét mostantól megtaláljátok a korhatáros irományok részlegében! :-)
2005. szept. 14.
Nagyon nagy örömmel jelentem, hogy Expelliamus végre útjára bocsátotta Tört fények játéka című regényének legújabb, 15. fejezetét, mely mostantól nálunk, a Fanfiction részlegben is megtalálható, méghozzá két SK-illusztráció társaságában. :-) Kellemes olvasást kívánunk hozzá!
2005. szept. 11.
Végéhez közeledik a Zelda Grey című műremek, ma ugyanis feltettem a regény utolsó előtti, azaz a 26. fejezetét is. Kellemes szórakozást ezúttal nem kívánok hozzá, mivel ez most nem passzol túlzottan, de azért remélem, hogy nem leszek miatta meglincselve. :-))
A Fórummal kapcsolatban viszont arra kérném a tisztelt társaságot (beleértve saját magamat is), hogy próbáljunk meg jobban odafigyelni arra, hogy az adott topicokban nagyjából odaillő témákról beszéljünk, a csevegést pedig lehetőség szerint a Beszélgessünk! topicban illetve a chaten bonyolítsuk. :-) Előre is köszönöm!
2005. szept. 4.
A Zelda Grey című regényemnek felkerült immár a 25.fejezete is. A szokásos helyen találjátok, a Fanfiction részleg folytatásos irományai között. :-)
2005. szept. 1.
A szép szeptember első napjának alkalmából két új fejezettel bővült Katie Giorgessa Harry Potter és a Főnix Rendeltetése című regénye, nevezetesen a 3-assal és a 4-essel. :-) Kellemes olvasást kívánunk a műhöz! :-)
2005. aug. 30.
Örömmel jelentem, hogy Mirax banyus végre előrukkolt Rejtett vér című regényének 7. fejezetével, melyet gyorsütemben fel is töltöttem a Fanfiction menüpont korhatáros részébe. :-) Jó szórakozást hozzá! :-)
2005. aug. 28.
Feltettem a Zelda Grey c. műremek 24. fejezetét a Fanfiction részlegbe. :-) Kellemes olvasást hozzá! :-)
2005. aug. 27.
Na, lehet nekem örülni, feltettem végre a Harry Potter és a Félvér Herceg 30. fejezetének összefoglalóját, melyet Expelliamus gondos tollából olvashatunk. :-) A késlekedésért ezúton is elnézést kérek, és itt szeretném megköszönni a segítségét mindazoknak, akik közreműködtek a tartalomírásban. :-) Most már nincs más hátra, mint hogy azok is belefogjanak az angol verzióba, akik eddig még nem tették, illetve hogy türelemmel várjuk a magyar kiadás - garantáltan élménynek ígérkező - megjelenését. :-)
2005. aug. 23.
Morgan Le Fay tollából megszületett a HP6 29. fejezetének tartalomleírása is, melyet mostantól megtaláltok a szokásos helyen, a Könyv részlegben lévő link alatt. :-) Kellemes olvasást hozzá!
2005. aug. 22.
Feltöltöttem a Félvér Herceg 28. fejezetének összefoglalóját is, és azt hiszem, most már valóban elkezdődhet a visszaszámlálás - ha még eddig nem kezdődött volna el, - hiszen nincs már sok hátra!!! :-)) A lefordított részletekben előforduló káoszért perdig ezúton kérek elnézést; hiába, a hamar munka már csak ilyen... :-)
2005. aug. 21.
A mai nap a meglepetések napja: Először is örömmel jelentem, hogy Katie Giorgessa átdolgozásában elkészült az írónő Harry Potter és a Főnix Rendeltetése című regényének első néhány fejezete, melyek mostantól elérhetők a Fanfiction részleg folytatásos írásai között. :-) Másrészt pedig folytatódik tovább a HP6 története, és ennek kapcsán kivételesen nem egy összefoglalóval jelentkezünk, hanem a 27. fejezet komplett fordításával, amelyet Avada készített és bocsátott a rendelkezésünkre. :-) Kellemes olvasást kívánunk a mai terméshez! :-)
2005. aug. 20.
Sorry az újabb több napos késlekedésért, de azt hiszem, ezúttal mindenképp megérte a várakozás, hiszen a HP6 egyik legizgalmasabb (vagy inkább legdurvább) fejezetének összefoglalója került ma fel a DA-ra, nevezetesen a 26. Köszönet érte Expellnek, aki annak ellenére is időt szakított a megírására, hogy mostanában bizony sokkal fontosabb és örömtelibb események töltik ki az életét. :-)))
2005. aug. 17.
Ma sajnos kénytelenek vagytok beérni a Zelda Grey egy fejezetével, a HP6 történetének folytatása ugyanis ezúttal elmarad. A firkálmányomban lévő szirup mennyisége és a logikátlanságok miatt pedig előre is elnézést kérek mindenkitől . :-)
2005. aug. 16.
Újabb Félvér Herceg fejezettartalom került fel az oldalra, nevezetesen a 25-ösé! A szokásos helyen találjátok, a Könyv menüpont alatt lévő linken. :-)
2005. aug. 14.
Mioni megírta nekünk a Félvér Herceg 24. fejezetének tartalmát, ami egy izgalmakban és meglepetésekben igencsak bővelkedő rész. :-) Kellemes olvasást kívánunk hozzá!
2005. aug. 13.
Jelentem, a HP6 23. fejezetének összefoglalója előállt. :-) Hálánk ezúttal ismét Morgan Le Fayt üldözheti érte. :-)))
2005. aug. 12. Sikeresen összehoztam a 22. fejezet tartalmát, és fel is tettem késlekedés nélkül. A szokásos helyen, a Könyv menüpont alatt érhető el. Jó szórakozást kívánok hozzá! :-)
2005. aug. 11.
Mától a Rowling-féle Félvér Herceg 21. fejezetének tartalma is megtalálható a Dark Artson, köszönhetően Morgan Le Faynek. :-) Kellemes olvasást kívánunk hozzá! :-)
2005. aug. 9.
Feltettem a HP6 20. fejezetének összefoglalóját is - hurrá, kétharmadnál járunk! :-)) És ismételten Katie Giorgessa tollát dicsérik a sorok. :-)
2005. aug. 8.
Most pedig prezentálom a Félvér Herceg 19. fejezetének tartalmát, méghozzá Katie Giorgessa pennájának jóvoltából. :-)
2005. aug. 7.
Feltöltöttem a HP6 18. fejezetének összefoglalóját, valamint a Zelda Grey 22. fejezetét is. A vendégkönyvek (Asdé és a DA-é) időközben fogták magukat és kiürültek. Remélem, előbb-utóbb valahogy visszavarázsolódik beléjük a néhai tartalom, ha pedig mégsem, akkor kéretik sürgősen feltölteni őket véleményekkel. :-))) Kellemes olvasást és szép vasárnap estét mindenkinek!
2005. aug. 6.
Egy kis kihagyás után ismét itt vagyok, méghozzá egyszerre két HP6 fejezet-összefoglalóval. :-) A 17-esben ráadásul Expell egyáltalán nem fukarkodott az infókkal, úgyhogy ismét hosszúsági csúcsot döntött a hölgy. :-)) Feltettem továbbá a tartalmakhoz az amerikai kötetben található Mary GrandPré illusztrációkat is (köszönet érte a "Mugglenet"-nek!), hogy legyen miben gyönyörködnünk - ha még eddig nem lett volna. :-)
2005. aug. 4.
Íme az extrahosszú és fordításokban bővelkedő 15-ös fejezet-tartalom! :-) Remélem, mindenki kedvét leli benne, de azért rendszert nem ígérek az ilyen jellegű összefoglalókból. :-) A fordítási hibákért és az ebből adódó félreértésekért pedig minden felelősség engem terhel. :-))
2005. aug. 2.
És ímhol a HP6. 14. fejezetének összefoglalója Mioni-drága jóvoltából! :-)) Kellemes olvasást hozzá!
2005. aug. 1.
13-as fejezet tartalma feltöltve! :-) Köszönet érte Katie Giorgessának! :-) Most pedig elteszem magam holnapra. :-))
2005. júl. 31.
A hónap utolsó napjára gazdag terméssel álltunk elő, hiszen amellett, hogy mostantól a HP6 12. fejezetének tartalma is olvasható, végre valahára Asd legújabb elbeszélése is felkerült az írónő honlapjára! :-))) Az új mű címe Emléktöredék, és az Alapítós széria újabb gyöngyszemeként gazdagítja Asd alkotásainak sorát. :-) A művel egy időben feltettük az oldalra Mardekár Malazár családfáját is, amely remélhetőleg méltó kiegészítése lesz a legfrissebb irománynak. :-) Végezetül pedig jelzem, hogy a Zelda Grey 21. fejezetét is feltöltöttem, így aki kíváncsi rá, az megtalálja a Fanfiction részlegben. :-)
2005. júl. 30.
Morgan Le Fay tollából sokunk örömére megszületett a 11. fejezet tartalma is, melyet épp most töltöttem fel a Könyv menüpont vonatkozó részébe. :-) Kellemes olvasást hozzá!
2005. júl. 29.

Feltettem a Regény 10. fejezetének összefoglalóját is, ami szerintem egy különösen jól sikerült része a könyvnek, élmény volt olvasni minden sorát - és mellesleg roppant izgalmas is. :-)
Esztétikai felüdülés és szellemi táplálék gyanánt pedig nagy örömmel jelentem be, hogy Mirax előrukkolt Rejtett vér című regényének legújabb, azaz a hatodik fejezetével, mely mostantól a Fanfiction menüpont korhatáros regényei közt is megtalálható. :-)

2005. júl. 27.
A Dark Arts szerkesztősége (nevében szerény személyem) büszkén jelenti, hogy immár felkerült a Könyv részlegbe a HP6 9. fejezetének összefoglalója is! Holnapra nem biztos, hogy összejön a frissíéts, mert nem leszek itthon, de ha még ma este meg tudom csinálni, akkor feltöltöm. :-) És újfent kellemes olvasást kívánok mindenkinek!
2005. júl. 26.
Felkerült végre a Harry Potter és a Félvér Herceg 8. fejezetének tartalma is a Könyv részlegbe. :-) És igyexem ám a továbbiakkal is! :-)
2005. júl. 25.
A 7. fejezettel frissült ma a HP6-összefoglalók listája, ami egy full-részletes leírás Expelliamus jóvoltából, épp ezért remélem, hogy minden infóra éhes érdeklődő igényeinek megfelel. :-)) Kellemes olvasást hozzá!
2005. júl. 23.
Némi nyomás hatására feltettem a Zelda Grey 20. fejezetét a Fanfiction részlegbe, HP6-tartalom viszont nem lesz ma, sem pedig holnap, mert elutazom. Hétfőre várható a legközelebbi akció részünkről, addig is a türelmeteket kérjük. :-)
2005. júl. 22.
Jelentem, fent van a hatos fejezet összefoglalója is - Morgan Le Fay hathatós közreműködésének köszönhetően. :-) Most viszont igyexem beérni magamat az olvasással, ugyanis éppen ott tartok a könyvben, ahol a tartalmakkal. :-))) Mostantól remélhetőleg KICSIT felpörögnek a frissítések, mert szabin leszek. De majd meglátjuk, mire lesz elég ez a "tengernyi" szabadidőm. :-))
2005. júl. 21.
Ezúttal két fejezet-összefoglalót tudtam feltenni hála Mioninak és Expelliamusnak. A Harry Potter és a Félvér Herceg negyedik és ötödik fejezetének tartalmát tehát a Könyv menüpont alatt találjátok. :-)
2005. júl. 20.
Ma nincs tartalom, ellenben van Tört fények játéka a szemtelenül tehetséges Expelliamus banyuska jóvoltából tele sok-sok Professzorral és lélegzetelállítón sötét jelenetekkel, ahogy azt már megszokhattuk. :-)) Kellemes olvasást kívánunk a regény 14. fejezetéhez!
2005. júl. 19.
Ééééééééés a harmadik fejezet összefoglalója is olvasható mostantól a Könyv menüpontban. :-) Ha lassan is, de biztosan haladunk... :-)
2005. júl. 18.
Fent van a HP6 második fejezetének tartalma is, hála Katie Giorgessának - a hibákért és magyartalanságokért viszont én, a belepiszkáló vállalom a teljeskörű felelősséget. :-))
2005. júl. 17.

Itt tipródok már egy ideje, hogy mi legyen a "mesélésünkkel", hiszen jó pár werboldalon kezdtek bele hasonló tartalomírásba, és így a mi HP6-ról szóló összefoglalónk tulajdonképpen fölöslegessé vált, de mivel az első részt tegnap már megcsináltam, úgy döntöttem, mégiscsak felteszem (ld. Könyv menüpont). Nem ígérem, hogy lesz tovább, de nem is zárom ki - ahogy az ellenkezőjét sem. :-) Mindenesetre kellemes olvasást kívánok hozzá, az angolul tudóknak pedig természetesen magához a KÖNYVHÖZ! :-))
És még valami: Nagyon szépen kérek minden látogatót, hogy az összefoglalót ne másolja be sehová, ehelyett inkább linkeljen a DA-ra. Előre is köszönöm. :-)

2005. júl. 12.

És máris itt van az "új időszámításunk szerinti" első frissítés, ami nem más, mint Mirax Rejtett vér című regényének legújabb, ötödik fejezete. :-) Nagyon kellemes olvasást kívánunk hozzá!

2005. júl. 10.
Van egy jó hírem, meg egy rossz. :-) Kezdem az utóbbival: Ma nem lesz frissítés. Viszont a jövő héten több mű felpakolása is tervbe van véve, ami azt jelenti, hogy hétközben is érdemes lesz felpillantani a DA-ra. :-) És ez a "felborult rend" valószínűleg jellemző lesz ránk még néhány hétig, ugyanis a HP6 megjelenése alaposan kizökkent minket a rendes kerékvágásból. :-) Zeldát egy kis időre szobafogságra ítéltem, de igyexem úgy alakítani a frissítéseket, hogy ne legyen emiatt senkinek hiányérzete. :-) Kellemes vasárnapot!
2005. júl. 3.
Ismét az utóbbi időben rendszeressé vált két folytatásos regényünk frissült egy-egy új fejezettel, nevezetesen Mirax Rejtett vér című műve - melynek negyedik része még az eddigieknél is lélegzetelállítóbb, - valamint a Zelda Grey. Kellemes olvasást kívánunk hozzájuk! :-)
2005. jún. 26.
Néminemű technikai egyeztetés után örömmel jelentem, hogy Katie Giorgessa művei - az első regényét kivéve - visszakerültek az oldalra. Az írónő úgy döntött, hogy a Harry Potter és a Főnix Rendeltetése című művét átdolgozza, addig is egy rövid összefoglaló segíti a történetben való eligazodást. :-) Frissült továbbá Mirax zseniális regénye, a Rejtett vér, és a Zelda Grey is.
2005. jún. 19.
Katie Giorgessa művei sajnos az írónő kérésére lekerültek a Dark Artsról. :-( Frissítettük viszont Mirax regényét, ezúttal a második fejezettel, és a Zelda Greyből is újabb rész került fel az oldalra. Kellemes olvasást kívánunk a művekhez!
2005. jún. 12.
Új regénybe kezdünk a mai napon, méghozzá nem kisebb íróhölgy, mint Mirax tollából! :-) Már a név is garancia arra, hogy lenyűgöző irodalmi élményben lesz részünk, ha nyomon követjük a Rejtett vér című regényt, mely a Fanfiction menüpont korhatáros részlegében kapott helyet. :-) És persze frissült a Zelda Grey is, méghozzá a logikailag kissé labilis, ám sziruppal annál inkább nyakonöntött 16. fejezettel. :-)
2005. jún. 5.
Egy hét kihagyás és egy seregnyi ősz hajszálat eredményező gép-újraélesztés után ismét itt vagyok, méghozzá nem is akármivel! Az egyik legnagyobb kedvencem, Expelliamus Tört fények játéka című műve frissült ma egy újabb résszel, ezúttal a szerencsés és roppant boszorkányos sorszámú 13. fejezettel! :-) Emellett Zeldáék háza táján is bonyolódnak az események - avagy éppen egyszerűsödnek. :-) A 15. fejezet olvasása után mindenki döntse el kedve szerint. :-)
2005. máj. 22.
Katie Giorgessa negyedik, Mikor a fény az árnnyal összecsap című regényének ma felkerült a 21. és egyben befejező része, melyet a Fanfiction menüpont korhatárvonal alatti részében találtok. :-) A Zelda Grey pedig ismét frissült egy fejezettel, nevezetesen a 14-essel. :-)
2005. máj. 16.
Ismét új novellával gazdagodott Asd oldala; a mai mű az egyéb HP-s írások között kapott helyet, semmiféle korhatáros elemet nem tartalmaz, a címe pedig Gondolatok egy kölyök kapcsán. :-) És ma is tettem fel új Zeldát, méghozzá a 13. fejezetet. :-)) Kellemes olvasást mindenkinek!
2005. máj. 8.
Örömmel jelentem, hogy folytatódik a Dark Arts olvasóközönségének enyhe sokkolása... :-) Ezúttal Asd és Morgan Le Fay közösen leptek meg minket egy éjsötét hangulatú novellával, melyet gyengébb idegzetűeknek tényleg nem ajánlunk! A címe Kínok kínjával, és az írónő külön bejáratú honlapján az Egyéb novellák között kapott helyet. :-) Frissült továbbá a váááárva várt Zelda Grey is, ezúttal a regény 12. fejezete került fel a Fanfiction részlegbe. :-)
2005. máj. 1. Új írót köszönthetünk a Dark Artson Gilda személyében, akinek Kell egy társ címmel egy hosszabb lélegzetű - és garantáltan meglepetést ígérő - novellája került fel a korhatáros irományok közé. :-) Ám mielőtt nekikezdenétek, feltétlenül olvassátok el a hozzá tartozó ajánlót is! :-) Frissült továbbá mindannyiunk nagy örömére Expelliamus Tört fények játéka című zseniális regénye is, ezúttal a mű 12. fejezete került fel az oldalra. :-)
2005. ápr. 24.
Ismét frissült Katie Giorgessa Mikor a fény az árnnyal összecsap című regénye, ezúttal a 20. fejezet került fel a műből a Fanfiction részlegbe. :-) És természetesen ma is van újabb rész a Zelda Greyből. :-)
2005. ápr. 17.
Ma felraktam 1, azaz egy darab Zelda-fejezetet, nevezetesen a tizediket. :-) A Fanfiction-részleg folytatásos regényei közt lehet megtalálni. :-) Kellemes olvasást hozzá!
2005. ápr. 10.
Két folytatásos regényünk frissült a mai alkalommal. Az egyik Katie Giorgessa Mikor a fény az árnnyal összecsap című műve, melynek 19. fejezetét bizony már őrizgettem egy ideje, amiért ezúton is elnézést kérek minden olvasótól! Ezenkívül természetesen a heti Zelda-adagot is feltöltöttem a szokásos helyre. :-)
2005. ápr. 6.
Jobb későn, mint soha alapon itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy boldog szülinapot kívánjak saját magunknak, ugyanis tegnap volt két éves a Dark Arts. :-)) Ezúton is köszönjük minden látogatónknak, hogy érdeklődésükkel életben tartják ezt a honlapot, és remélem, hogy még nagyon sokáig érdemes lesz időről időre felnézni hozzánk! :-))

2005. ápr. 3.

 
Ez a hét még mindig a folytatásos regényeké. :) A tizenegyedik fejezettel frissült a Tört fények játéka, illetve a nyolcadikkal a Zelda Grey. Mindenkinek élvezetes olvasást kívánunk! :)
2005. márc. 27.  

Húsvéti frissítésünk alkalmával a Tört fények játéka c. regény végre a Dark Artson is beérte önmagát. :-) A negyedik - és egyben az utolsó tartalmilag átszerkesztett - fejezet mellé felkerült az összes többi - korábban már ismert - rész is egészen a tizedikig bezárólag. A műhöz kapcsolódó illusztrációkat viszont egy kissé átvariáltam, és eddig nem szereplőket is feltettem a fejezetek mellé, tehát mindenképp érdemes átböngészni az egészet. :-)
És természetesen ma is van Zelda Grey; ezúttal a hetedik fejezettel bővült a történet. :-)
Kellemes olvasást és nem utolsósorban kellemes húsvétot kívánunk mindenkinek!

2005. márc. 20.  
Folytatódik a Tört fények játéka című regény újratöltése; ma a második és a harmadik fejezet került fel az oldalra. Itt már lesznek ismerős jelenetek, de sok újdonságot is fogtok benne találni. A jövő héten pedig felkerül a többi - nagyrészt már ismert - fejezet is, és végre ismét felvehetjük a történet fonalát. :-) A másik iromány, ami szintén áldozatául esett a mai frissítési hullámnak - roppant meglepő módon - nem más, mint a Zelda Grey. :-)
2005. márc. 13.  

Nos, Expelliamus zseniális regénye, a Tört fények játéka mostanság némi átalakuláson esett/esik át, ugyanis az írónő átírta illetve összevonta a mű első fejezeteit. Ennek eredményeképp ideiglenesen lekerültek a Dark Artsról a regény eddig ismert részei, és egy vadonatúj bevezetőt illetve első fejezetet olvashattok helyette. A jövő héten felkerül a második rész is, azután a harmadik, majd pedig a további összevont és változatlanul hagyott fejezetek egyben. Ebből is sejthető, hogy a történet önmagában nem változott, csak formailag alakult át néhány helyen, és ez az "újratöltés" nem fog túl sok időt igénybe venni, ugyanis Expell már zörgeti az ajtónkat a mű soron következő, vadiúj fejezetével is. :-))
Frissítettem továbbá a Zelda Greyt is, ezúttal az ötödik fejezettel.
És még egy apróság: A vendégkönyvek jelenleg sajnos le vannak halva, gondolom, szerver-karbantartás van, vagy valami hasonló. De azért bízom benne, hogy hamarosan életre kelnek. :-)

2005. márc. 6.  
Két folytatásos regény frissült ma egy-egy újabb fejezettel, nevezetesen Katie Giorgessa Mikor a fény az árnnyal összecsap c. műve és a Zelda Grey. :-)
2005. febr. 27.  
A mai alkalommal egy újabb fejezet - szám szerint a harmadik - erejéig nyerhettek bepillantást Zelda Grey kalandos mindennapjaiba. :) Ugyanezen regény második fejezete pedig kiegészült egy csodálatos rajzzal, mely szintén az írónő, Severyn alkotása. :) Ezenkívül újabb mű került fel Asd oldalára is, a címe: Az Őrző. Az Egyéb novellák menüpont alatt keressétek. Élvezetes olvasást kívánunk mindenkinek!
2005. febr. 20.  
A Galéria ezúttal egy új alkotó, Liadan néhány vérforraló Lucius-rajzával bővült, Miraxnak pedig felkerült egy újabb novellája az oldalunkra, melyet Morgan Sötét Jegyes pályázatára írt. A címe Tizennégy év múlva, és a Fanfiction részleg korhatáros írásai között kapott helyet. Frissült továbbá a Zelda Grey is, méghozzá a második fejezettel. :-)
2005. febr. 13.  

Az a kínos helyzet állt elő részemről, hogy néhány szervezési malőr következtében erre a hétvégére nem akadt feltenni való iromány a tarsolyomban. :-) Így aztán kénytelen voltam előhúzni a még mindig átfésülés alatt álló Zelda Grey című regényemet, és felpakoltam az első fejezetét a Fanfiction részlegbe. Kommentárt inkább nem fűzök hozzá, de remélem, előbb-utóbb kiheverik a csalódást mindazok, akik a DA színvonalában bízva állnak neki olvasni... :-)
(Kiegészítés: Ígérem, legközelebb nem hagyom, hogy Sev frissítse a saját regényét és ilyeneket írjon róla... Mioni :)

2005. febr. 6.  

Ma újabb fejezettel, nevezetesen a tizenhetedikkel bővült Katie Giorgessa Mikor a fény az árnnyal összecsap c. regénye. :-) Kellemes olvasást kívánunk hozzá!
A Draco Dormiensről pedig annyit, hogy most már úgy tűnik, a regény folytatásának lesz magyar fordítása a DA-n. :-) Az viszont biztos, hogy jó néhány hetet várni kell még az első fejezetig.

2005. febr. 3.  
Villám-bejelentkezésem oka az, hogy találtam egy átmeneti megoldást a ...-ok és egyebek eredeti formájukba történő visszaállítására. Mint az már idáig is sejthető volt, a kódolással van baj, de ha a böngészőtöket átállítjátok "Central European/Közép-Európai(Windows)"-ra (IE esetében View/Nézet - Encoding/Kódoás), akkor működnie kell a dolognak. Néhány fájlt azért már kijavítottam, de az összeset biztos, hogy nem fogom tudni. :-/ Viszont normális megoldás után továbbra is nyomozok. :-)
2005. jan. 30.  

Egy újabb zseniális szerzőt köszönthetünk ma a Dark Artson, méghozzá Miraxot, akinek Keresztút című novellája mostantól megtalálható a fanfictionök között. :-) A regények közül pedig ezúttal a Draco Dormiens frissült, méghozzá az utolsó epizóddal. Mindkét műhöz nagyon kellemes olvasást kívánunk, a DD-vel kapcsolatban pedig annyit, hogy egyelőre még nem tudni, a trilógia folytatásának lesz-e magyar fordítása a DA-n, de nem zárom ki ezt az eshetőséget sem. :-)
Egy technikai jellegű apróság lenne még, amire ki szeretnék térni: Néhány hete feltűnt, hogy a szövegekben lévő ...-ok helyén csinos kis négyzetek jelentek meg (máskor pedig kérdőjelek a gondolatjelek helyén), de nem mindenhol és nem minden esetben. :-/ Sajnos az okáról egyelőre gőzöm sincs, és mivel a probléma a régen felpakolt ficeket is érinti, viszont csak most jelentkezett, eléggé tanácsatalan vagyok. Találtam ugyan egy módszert, amivel ki lehet őket javítgatni, de össze se merem számolni, hány szöveges fájlt tartalmaz az oldal, ezért inkább meg sem próbálok nekiállni, úgysem jutnék a végére soha az életben... :-/ A frissen feltöltött ficekben már javítom a hibát, de a régiek esetében csak bizakodni tudok, hogy ez a négyzetesdi ugyanúgy megszűnik majd egyik napról a másikra, mint ahogy megjelent. Addig is elnézést kérek a kellemetlenségért - amennyiben nem csak az én készülékemben van a hiba, - és ha valaki hasznos tanáccsal tud szolgálni, hogy mit lehet tenni ilyen esetben, azt szívesen fogadom. :-)
Hát azt hiszem, ezek után senki sem vádolhat azzal, hogy szűkszavú lennék... :-))

2005. jan. 23.  
Asd Alapítós szériájának újabb gyöngyszeme került ma fel az írónő oldalára, melynek címe Agnes. :-) És végre-valahára frissült Katie legújabb regénye is, a Mikor a fény az árnnyal összecsap! A mű 16. fejezetét a Fanfiction részleg korhatárvonal alatti részén találjátok. :-)
2005. jan. 16.  
A mai alkalommal felkerült az oldalra egy egyéni hangvételű és zseniális novella Expelliamus jóvoltából, mely a Vadhajtás címet viseli és a korhatáros művek között kapott helyet. :-)
2005. jan. 9.  
Ma, Perselus Piton Professzor születése napján mivel is tehetnénk ünnepibbé a hangulatot, mint Expelliamus Tört fények játéka c. művének új fejezetével, melyet a Fanfcition részlegben találtok, megtoldva az írónő csodálatos illusztrációival. :-) Ezen kívül végre Asd is elkészült az Alapítós szeréia várva várt legújabb gyöngyszemével, melynek címe Egy férfi ereje. Kellemes olvasást kívánunk a művekhez, és boldog születésnapot a Professzor Úrnak!!!
2005. jan. 2.  
BÚÉK mindenkinek!!! Mai - ünnepi - frissítésünk keretében Mioni tollából került fel egy hosszabb lélegzetű és igencsak sodró erejű elbeszélés S. B. - Megszoksz vagy megszöksz címmel. A művet a Fanfiction menüpont alatt találjátok. :-)
2004. dec. 26.  
Először is szeretnék kellemes karácsonyt kívánni minden kedves látogatónknak, másodszor pedig bejelenteném ünnepi frissítésünk eredményeként a Draco Dormiens utolsó fejezetének első felét. :-) Kellemes olvasást hozzá! :-)
2004. dec. 19.  
Katie legújabb regényének ma felkerült a 15. fejezete is, melyet a Fanfiction részlegben találtok. Kellemes olvasást hozzá!
2004. dec. 12.  
A Fanfiction részlegbe ma felkerült a Mikor a fény az árnnyal összecsap című regény 14. fejezete. Ezen kívül frissült a Galéria is néhány Lucius-rajzzal Donna M. Evans jóvoltából. :-) Holnapra pedig kellemes Luca napot kívánunk minden kedves boszinak és varázslónak!
2004. dec. 5.  
Katie Giorgessa negyedik regénye ismét frissült egy fejezettel; mától a mű 13. része is elérhető a Fanfiction részlegben. :-) Asd pedig újfent kegyes volt hozzánk. :-) Alapítós történetfolyamának újabb epizódjához érkeztünk, melyet Az ég adománya címmel elolvashattok az írónő honlapján. :-)
2004. nov. 28.
Asd mostanában roppant mód elkényeztet minket. :-) Újabb novellája került ma fel, ezúttal a D-H vonulat részeként, melynek címe: Ha élni kell. Katie regénye is frissült; a Fanfiction részlegben mától a tizenkettedik fejezet is olvasható a Mikor a fény az árnnyal összecsap c. művéből. :-)
2004. nov. 21.  

Ez alkalommal Katie folytatásos regénye frissült egy fejezettel, szám szerint a tizenegyedikkel. Ezen kívül Asd oldala is bővült egy varázslatos novellával, melynek címe Lovagi mulatságok, és természetesen az Alapítók szériához tartozik :) De nem csak a Fanfiction részleg frissült, a Könyv menüpont is kissé átalakult. A Könyvajánló részleg bővült néhány, a szerkesztőség számára kedves író-írónő nevével, munkásságával. :) Élvezetes olvasást kívánunk mindenkinek! :)

2004. nov. 14.  
Ma három folytatásos regényünk frissült egy-egy újabb fejezettel. Név szerint Expelliamus Tört fények játéka c. műve, Katie Giorgessa legújabb regénye, valamint a sokak által várt Draco Dormiens. Kellemes olvasást kívánunk hozzájuk!
2004. nov. 7.  
A Galéria ezúttal Mary GrandPré, az amerikai kötetek hivatalos illusztrátorának néhány rajzával bővült. A fanfictionök sorát pedig a Mikor a fény az árnnyal összecsap c. regény 9. fejezete gazdagítja, valamint a nem korhatáros novellák közé felkerült egy igen különleges hangulatú és meglepő fordulatokban bővelkedő elbeszélés is Mioni tollából. A címe: F. B. - Mert megszülettünk. Nagyon kellemes szórakozást kívánunk a művekhez! :-)
2004. okt. 31.  
Két folytatásos regényünk frissült ma; Katie Giorgessa és Expelliamus műve. Előbbiből a 8., utóbbiból a 18. fejezet került ma fel. Mindkettőhöz kellemes olvasást kívánunk! A DD-re váróktól pedig még kb. két hét türelmet - és némi megértést - kérünk. :-) Ja, és mielőtt elfelejtem: Töklámpásokban és denevérekben gazdag Hallowe'ent kívánunk minden kedves látogatónknak! :-)))
2004. okt. 24.  
Aktuális folytatásos regényeink, azaz Expelliamus Tört fények játéka c. műve és Katie Giorgessa negyedik regénye ismét bővült egy-egy újabb fejezettel. A novellák körét pedig ezúttal ismét Asd gazgadítja, legújabb művének a címe Üldöztetés, és az Alapítós szériához tartozik. :-)) Kellemes olvasást kívánunk hozzájuk!
2004. okt. 17.  

Ma rengeteg minden frissült, úgyhogy remélem, mindenki talál olyat, ami kedvére való. Természetesen új fejezetek kerültek fel a folytatásos regényekhez, a Mikor a fény az árnnyal összecsap a hatodik, míg a Tört fények játéka a tizenhatodik fejezettel bővült. Ezenkívül olvashattok egy novellát egyenesen Ebony Hyphen tollából (a levlistán már találkozhatattok vele :), a címe A legalsó pincében, a hetedik ajtónál. Illetve a fórumon egy épp aktuális témához kapcsolódóan egy másik novellával is gazdagodott a fanfiction részleg, melynek írója Raven, a mű címe pedig Kőszobor. Élvezetes olvasást és kritikaírást mindenkinek! ;)

2004. okt. 10.  
Asd újabb novellával örvendeztetett meg bennünket, melynek címe Emlékezet. A művet az írónő oldalán találjátok meg. :-) Frissült továbbá Katie negyedik regénye is, melynek ötödik fejezete került ma fel; Expelliamus Tört fények játéka című művéből pedig mostantól a 15. fejezet is olvasható a Fanfiction-részlegben. :-)
2004. okt. 3.  
Két folytatásos regényünk frissült ma egy-egy újabb fejezettel: Expelliamus Tört fények játéka című műve és Katie Giorgessa Mikor a fény az árnnyal összecsap című regénye. Utóbbi egyébként az írónő kérésére eddigi helyéről átkerült a korhatárvonal alá, tehát ezentúl ott érdemes keresni. :-) Kellemes olvasást kívánunk!
2004. szept. 26.   Ma szintén a folytatásos regények kerültek frissítésre. Alohomora és Anubyss műve, a Gaudium Vitalitatis utolsó fejezetéhez érkezett. :-) Ezenkívül frissült Katie legújabb regénye és Expelliamus folytatásosa is egy-egy új epizóddal - utóbbihoz csodás rajz is tartozik. :-) Asd oldalán pedig mostantól egy vendégkönyv is a rendelkezésére áll mindazoknak, akik reagálni szeretnének az ott található művekre, avagy azok írójára. :-))
2004. szept. 19.   E heti frissítésünk keretében három folytatásos regény, nevezetesen a Tört fények játéka, a Gaudium Vitalitatis és a Mikor a fény az árnnyal összecsap című művek bővültek egy-egy újabb fejezettel. Kellemes olvasást kívánunk hozzájuk! :-)
2004. szept. 12.   A mostani kínálat valami iszonyú bőséges, úgyhogy kéretik hálából szép kimerítő kritikákat írni a művekről a fórumba! :-) Itt van mindjárt egy új folytatásos regény, Katie legújabb alkotása, mely Hermione kalandjait követi nyomon, és a címe: Mikor a fény az árnnyal összecsap. Frissítésre került Alohomoráék regénye is, ami lassanként a végéhez közeledik, és ennélfogva hallatlanul izgalmas. :-) Expelliamus művének újabb két fejezete került fel, amelyek nekem személy szerint a kedvenceim - már ha ez érdekel valakit. :-) Asd is újabb remekművel örvendeztetett meg minket, a novella címe A verem, főhőse pedig az örökös bajkeverő, azaz Helga. :-) És hát sokak megelégedésére a Draco Dormiens 9. fejezete is olvasható mától az oldalon Logell fordításának köszönhetően. :-)
2004. szept. 5.  

Ma két folytatásos regény, a Gaudium Vitalitatis és a Tört fények játéka bővült egy-egy igen hosszú és nem kevésbé izgalmas fejezettel. :-) Sajnos a DD még egy hetet csúszik, kissé elszámítottam magam, de rajta vagyok az ügyön. :-)) Kellemes olvasást kívánok a mostani részekhez! :-)
És még valami: Lezárult az Aranycikesz weboldalverseny, és a Dark Arts két kategóriában lett első helyezett, azaz a legjobb magyar HP-témájú szórakoztató oldalnak, és ugyanezen témában a legjobb tartalommal rendelkező oldalnak bizonyult. :-) Még egyszer köszönjük mindenkinek, aki ránk szavazott!

2004. aug. 29.   Nos, a mostani frissítés a folytatásos regényekre koncentrált. Egy újabb fejezet került fel a Gaudium Vitalitatisból és kettővel bővült a Tört fények játéka. A Harry Potter és a Remény Szelencéje pedig a mai fejezet(ek)kel véget ért . Biztos vagyok benne, hogy mindenkinek elnyeri tetszését a befejezés, mivel két verzió közül is választhattok. :)
2004. aug. 22.   Hajaj... Ez már a bőség zavara. :-) Asd novellagyűjteménye újabb remekművel gazdagodott, melynek címe Új szövetség. Folytatásos regényeink közül Katie művének 23., a Gaudium Vitalitatis 27., valamint Expelliamus regényének 5. és 6. fejezetét olvashatjátok mától. A Draco Dormiensre még egy-két hetet várni kell. Bővült viszont az Ez+Az menüpontban található Kérdezz-felelek is Rowling Edinburh-i Könyvfesztiválon elhangzott nyilatkozataival.
A Fanfiction részleg megint változott egy kicsit: Lekerült két eddig fent lévő, ám hosszú ideje félbehagyott regény, nevezetesen Morgan Le Fay Harry Potter és a Halhatatlanság Próbája c. műve, valamint az én (Severyn Snape) HP-s regényem. Folytatás esetén viszont természetesen ismét fekerülnek az említett művek az új részekkel együtt, tehát senki nem marad le semmiről. :-) Továbbá a ff-kategóriákon belül az írások mostantól a szerzők neve szerint vannak abc-sorrendbe téve, így könnyebb lesz eligazodni köztük. :-) És pls, szavazzon, aki még nem tette volna meg! :-)
2004. aug. 15.   Ma három folytatásos fanfiction bővült egy illetve két új fejezettel: Katie HP és a Remény szelencéje c. művének 22. része, Expelliamus regényének pedig a 3. és 4. fejezete került fel a Fanfiction részlegbe. (Figyelem, utóbbihoz rajz is tartozik!) A Gaudium Vitalitatisból viszont ezúttal csak egy fejezetet tettünk fel a terjedelem miatt, és úgy néz ki, ez most már így is marad a mű végéig. :-) Kellemes olvasást kívánunk! És tessék szavazni is, mert még nem állunk mindehol nyerésre!!! :-))
2004. aug. 8.  

Ezen a héten új folytatásos regényt indítunk, melyet lehet, hogy néhányan már ismertek, nekem viszont az egyik kedvencem, úgyhogy muszáj volt felkerülnie. :-) A címe Tört fények játéka, aki pedig elkövette, nem más, mint Expelliamus. :-) A művet a Fanfiction menüpont "vonal alatti" részén találjátok. Emellett Katie harmadik regényének 21., valamint a Gaudium Vitalitatis 24. és 25. fejezete is olvasható mától. :-)
Az Ez+Az részlegbe Katie Giorgessa jóvoltából felkerült néhány J.K. Rowling által megválaszolt kérdés a kötetekkel kapcsolatban, ami később még bővülni fog, de addig is lehet böngészni benne. :-) A Vendégkönyvet pedig sikeresen megszereltem, miután rájöttem, hogy a hiba mégiscsak a mi készülékünkben volt. :-)

2004. aug. 1.   Ma felkerült a Fanfiction részlegbe a HP és a Remény Szelencéje c. regény 20. fejezete, valamint a Gaudium Vitalitatis 22. és 23. része, ezen kívül frissült a Draco Dormiens is, mától olvasható oldalunkon a regény nyolcadik fejezete. :-) Kellemes szórakozást kívánunk hozzájuk!
2004. júl. 25.  

Egy illetve két újabb fejezettel bővült Katie regénye, valamint Alohomoráék folytatásosa, de ezúttal egy hosszabb lélegzetű novella is felkerült az oldalra, mégpedig Enahma tollából A gardrób c. mű. Az imént felsorolt olvasnivalókat a Fanfiction gombra kattintva találjátok meg. :-)
Jövő szombaton, azaz július 31-én 20 órai kezdettel ismét chat-bulit tartunk az irc.narancs.hu szerveren lévő #darkarts szobában (ld. fentebb a Chat gombot!). A bulit Remusnak és a közelgő teliholdnak szenteljük, és szeretettel várunk rá minden kedves - avagy elvetemült - boszit és varázslót! :-)
És még valami: A Vendégkönyv ismét betegeskedik, de a hiba a hatáskörünkön kívül esik, így sajnos nem tehetünk mást, mint hogy kivárjuk, amíg megjavul. :-(

2004. júl. 18.   A Fanfiction részleg egy kis átalakításon esett át; a művek mellett ezentúl rövid ajánlókat is találtok, amelyek reményeink szerint megkönnyítik majd a választást az írások között. :-) Újdonságként olvashatjátok Katie harmadik regényének 18. fejezetét, frissült a Gaudium Vitalitatis is két új epizóddal, és hosszas várakozás után Árnyékmacska Sárkányfogvetemény c. regényének ötödik fejezete is felkerült végre, melyet az írónő csodás rajzai - ha lehet - még élvezetesebbé tesznek. :-)
2004. júl. 11. Ígéretemhez híven ma végre felkerült az oldalra a Draco Dormiens hetedik fejezete. :-) Ezen kívül olvashatjátok a HP és a Remény Szelencéje c. regény legújabb részét is, valamint Alohomoráék művének újabb két fejezetét. Jó szórakozást kívánunk az írásokhoz, a véleményeket pedig a fórum Fanfiction topicjába várjuk! :-)
2004. júl.
4.
Katie harmadik regényéből a 16. fejezet is felkerült oldalunkra, Alohomoráék Gaudium Vitalitatisából pedig újabb két fejezet olvasható mától a Fanfiction részlegben. A Draco Dormiens a jövő hét végén fog frissülni, és erre most már ünnepélyes ígéretet is teszek. :-))
2004. jún.
27.
  Újabb két fejezetet olvashattok a Gaudium Vitalitatisból, illetve egyet Katie regényéből. És akinek még ez sem lenne elég, az ellátogathat Asd külön részlegébe. :) Az írónő - dacolva a nyárral - igazi telet varázsolt nekünk legújabb novellájában, mely a Téli utazás címet viseli. Élvezetes olvasást kívánunk mindenkinek! :)
2004. jún.
20.
  Istmét az utóbbi hetekben megszokottá vált két folytatásos regény frissült; Alohomoráék Gaudium Vitalitatisa két, Katie harmadik regénye pedig egy újabb fejezettel. Mindkettőhöz nagyon kellemes szórakozást kívánunk! A Draco Dormiens folytatását váróktól pedig még egy kis türelmet kérünk, a fordítás javában zajlik, nem feledkeztünk meg róla, és oldalunkon hamarosan olvasható lesz a mű hetedik fejezete is. :-)
2004. jún.
13.
  Folytatódik a Gaudium Vitalitatis (remélem sikerült jól leírnom... :) a nyolcadik ill. kilencedik fejezettel. Ezenkivül Katie regényéből olvashatjátok a soron következő tizenharmadik részt. Ez mind-mind a már megszokott helyen, a Fanfiction részlegben található. :)
2004. jún.
6.
  Legelső júniusi frissítésünk szintén a lentebb említett művek újabb részeit tartalmazza, azaz a HP és a Remény Szelencéje c. Katie Giorgessa regény 12., illetve Alohomoráék folytatásosának 6. és 7. fejezetét. :-) Mindezek pedig megtalálhatók a Fanfiction menüpont alatt.
2004. máj.
30.
  Utolsó májusi frissítésünk keretében felkerült a Fanfiction részlegbe Katie harmadik regényének 11. fejezete, valamint a Gaudium Vitalitatis két újabb részlete. :-) Kellemes olvasást kívánunk! :-)
2004. máj.
23.
  Ma kivételesen elmarad a szokásos Kate-regény frissítés, ellenben közkívánatra két újabb fejezettel bővül Alohomoráék regénye, melyet a Fanfiction gombra kattintva az oldal legalján találtok. :-) Sokunk legnagyobb örömére végre-valahára Asd is meglepett minket egy újabb csodálatos elbeszéléssel! (És nem vagyok elfogult! :-) Utóbbit az írónő saját külön bejáratú részlegében találjátok Vadászat címmel. :-)
2004. máj.
16.
  Katie harmadik regényének immár a tizedik fejezete került fel az oldalra, ezen kívül mától egy új regény is indul! Az egyik legismertebb magyar fanfictionről van szó, Alohomora és Anubyss Gaudium Vitalitatis c. művéről, amely már nagy sikert aratott az olvasók körében, és úgy éreztük, itt a helye a Dark Artson is. Akik még nem olvasták, azok számára minden bizonnyal nagy élmény lesz, és talán azok is belefognak ismét, akik egyszer már végigizgulták a regényfolyam egészét. :-) Az említett mű első fejezetét a Fanfiction rovat korhatárvonala alatt találjátok. Kellemes olvasást kívánunk hozzá!
2004. máj.
9.
  Ezen a héten két folytatásos regény frissült, nevezetesen Katie Giorgessa HP és a Remény Szelencéje c. műve, valamint a Cassandra Claire féle Draco Dormiens. A Fanfiction menüpont alatt találjátok őket. Kellemes olvasást kívánunk mindkettőhöz! :-)
2004. máj.
1.
 

Hosszú szünet után ismét frissítettük a Film menüpontot az Azkabani fogoly néhány újabb, jó minőségű filmkockájával, a Fanfiction részlegben pedig Katie regénye bővült egy újabb fejezettel. :-) Ezen kívül sajnos elérkeztünk az Alkonyattól virradatig című regény befejező részéhez, azaz a 27. fejezethez, melyet az alábbi linken találtok, és annak reményében kívánunk hozzá kellemes olvasást, hogy hamarosan újabb, az eddigiekhez hasonlóan varázslatos műveket olvashatunk az írónőtől. :-)
Figyelem: A www.gyermekkucko.hu címen található Játék Webáruház pályázatot írt ki 10-14 éves korú gyerekeknek fantasy novella írásra! A téma ezen belül kötetlen, a részleteket pedig a fentebb megadott linken, avagy az alábbi pdf fájlon olvashatjátok! :-)

2004. ápr.
24.
  Nos, az utóbbi időben rendszeressé vált két folytatásos regény (Katie és Asd műve) egy-egy újabb fejezetén kívül ma felkerült az oldalra Morgan Le Fay egy újabb, meglehetősen komor témájú novellája is. :-) Katie regényét és a novellát a Fanfiction menüpontban keressétek - utóbbit a korhatárvonal alatt :-) - Asd műve pedig itt található.
És mivel nem érkezett reklamáció az új tárhely működésével kapcsolatban, mostantól a frissítések csak itt lesznek elérhetők, az uw-s oldalon viszont már nem!
2004. ápr.
18.
 

Ismét frissültünk. :) Katie és Asd regényéből olvashattok egy-egy újabb fejezetet. Mindkettőt a Fanfiction menüpont alatt találhatjátok.
Ezenkívül pedig a szülinapi chat-buliról olvashattok néhány részletet itt :). Például a kvíz eredményei és a levlistáról már ismert történet, a Roxfort veszte került fel, valamint néhány log-részlet. :)

2004. ápr.
11.
 

Melgrid jóvoltából új, reklámmentes szerverre költözik a Dark Arts! A www.darkarts.hu egyelőre tesztüzemben megy, ezért kérünk mindenkit, hogy az esetleges technikai észrevételeit írja meg szerkesztőségünknek! :-) Egy darabig a két címen párhuzamosan lesz elérhető az oldal, de terveink szerint később a frissítések már csak az új címen lesznek fent. Erről mindenképp értesítünk majd titeket.
Mai frissítéseink közt szerepel Katie és Asd regényének egy-egy új fejezete, valamint a Draco Dormiensből is felkerült a legújabb rész. Utóbbi esetében ezután se számítsatok gyakori frissítésre, de azért igyekszünk, igyekszem. :-) Kellemes olvasást!

2004. ápr.
5.
  Hát ezt is megértük! Ma egy éves a Dark Arts! :-)) Köszönjük minden rendszeres és alkalmi látogatónknak, hogy jelenlétükkel, hozzászólásaikkal, vagy akár műveikkel hozzájárultak ahhoz, hogy a Dark Arts az egyik legnépszerűbb magyar nyelvű HP-témájú honlappá nőtte ki magát! Mi, alkotók nagyon büszkék vagyunk rá, és azért lehetünk olyan büszkék, mert ti olyanná tettétek, amilyen! :-)) Ígérem, a következő szülinapra valami normálisabb beszéddel is előállok, de jelenleg a meghatottságtól ennyi telt tőlem. :-)) Ja, és még valami: E jeles nap alkalmából szombaton, azaz április 10-én 20 órai kezdettel chat-bulit tartunk az irc.narancs.com szerveren lévő #darkarts szobában (katt a fenti "Chat" gombra!), amelyre mindenkit szeretettel várunk!
2004. ápr.
4.
  Mától újabb fejezet olvasható Katie új regényéből és Asd Alkonyattól virradatig című művéből. Utóbbi írónőnek ezen kívül felkerült egy új elbeszélése is, amely az Alapítók-sorozat részét képezi, és a címe Magna Maetus Potestat. Mindenkinek, de főképp a hamisítatlan irodalom és a fordulatos kalandok kedvelőinek ajánljuk figyelmébe. :-) Elérni pedig az alábbi linken lehet.
2004. márc.
28.
  A feltehetően utolsó márciusi frissítés keretében Asd folytatásosa és Katie harmadik regénye bővült egy-egy újabb fejezettel, valamint Asd egy vadonatúj novellája is felkerült az írónő külön bejáratú részlegébe, egyelőre "csak itt és csak most" jelleggel! :-) A címe Találkozás, és a Draco-Hermi szál részét képezi. :-))
2004. márc.
21.
  Ezúttal Katie új regénye, valamint Asd folytatásosa bővült egy-egy új fejezettel! Előbbit a Fanfiction menüpont alatt, utóbbit pedig itt találjátok! Kellemes olvasást hozzá! :-)
2004. márc.
14.
  Ma három új írás került fel az oldalra. Elsőként szeretném a figyelmetekbe ajánlani Katie Giorgessa regény-trilógiájának harmadik részét, melynek első fejezete mától olvasható a Fanfiction menüpont alatt! A címe: Harry Potter és a Remény Szelencéje. :-) Szerencsére Asd is csipkedte magát, így most két újabb irományát is élvezhetjük. Az egyik természetesen az Alkonyattól virradatig c. regény soron következő, azaz 20. fejezete, a másik pedig egy vadonatúj - bár a levlistáról már ismert - novellája Útkereszteződés címmel.
2004. márc.
6.
  Az a különös helyzet állt elő, hogy csak egyetlen irományt tudunk ma frissíteni, nevezetesen Asd csodálatos regényét, az Alkonyattól virradatig-ot! Ennek 19. fejezete mostantól elérhető az írónő önálló részlegében, azaz itt! :-) A további irományok hiányában kénytelen voltam fanartokat felpakolni a Galériába a Piton-rajzokhoz. Az alkotók nem nyilatkoztak, úgyhogy az engedélyük nélkül vannak fent a képek, de ezzel együtt remélem, sem őket, sem titeket nem sért ez a tény...
2004. febr.
28.
  E havi utolsó frissítésünk alkalmával felkerült a Fanfiction részlegbe egy Levlistáról már ismert novella Joy tollából. A címe: Mementó. Ezen kívül új fejezettel bővült a Draco Dormiens, de gyakori frissítésre ezután se számítsatok belőle, ugyanis a munka rám eső részével elég csúnyán le vagyok maradva... :-( Viszont most sem marad el Asd regényének a legújabb fejezete, nevezetesen a 18-as! :-) Kellemes olvasást kívánunk!
2004. febr.
22.
 

A mai fejezettel, befejeződött Katie második regénye, a Harry Potter és a Tükrök labirintusa. Folytatódik Asd regénye, örömmel jelenthetem : immáron a tizenhetedik fejezet került fel. :)
Ráadásként pedig Morgan egy novellájával gazdagodott a honlap, a címe: Agyrém. Mindegyik a már megszokott helyen, a Fanfiction menüpont alatt érhető el. :)

2004. febr.
14.
  Boldog Valentin-napot kívánunk minden kedves látogatónknak! :-) E jeles nap alkalmából az irományok közé felkerült Morgan Le Fay egy újabb remekbeszabott novellája A fátyol mögül címmel, valamint az írónő regényének 20. fejezete, és nem utolsó sorban Asd regényének legújabb epizódja is. :-)
2004. febr.
7.
  A Fanfiction részlegbe felkerült Katie második regényének 20. fejezete (Figyelem, ez már az utolsó előtti!), és természetesen frissült Asd regénye is egy újabb résszel. Nagyon kellemes olvasást kívánunk mindkettőhöz!
2004. jan.
31.
  A mai nap folyamán a következő művek frissültek egy-egy új fejezettel: Katie második regénye, Asd folytatásosa, valamint a Draco Dormiens. :-) A Fanfiction menüpont alatt találjátok őket!
2004. jan.
25.
  Egy bocsánatkéréssel tartozunk, méghozzá Morgan regényével kapcsolatban, ami valójában nem ért véget a 18. fejezettel, mint ahogy azt állítottuk. Csupán kíváncsiak voltunk, mit szólnátok hozzá, ha akkor és ott befejeződne. :-) Azt hiszem, a reakciók igazán tanulságosak voltak, így hát közkívánatra íme a folytatás, azaz a 19. fejezet, melyet a Fanfiction menüpont alatt már meg is találtok. :-) Persze Asd regénye is frissült, az írónő pedig remélhetőleg észbekap ettől, és csipkedni fogja magát a folytatás tekintetében. :-))
2004. jan.
21.
 

Ma kivételesen elmarad a szokásos Asd-regény frissítés, ellenben olvashatjátok az írónő egy újabb hihetetlenül jó Alapítós novelláját , melynek címe A varázslók útja. Ezen kívül felkerült a Fanfiction részlegbe Katie regényének 18. fejezete, és közkívánatra Árnyékmacska folytatásosának negyedik fejezete is. :-)
Ja, és még valami: Ma 21h-tól szünetel az oldalon lévő fórum, tehát senki ne lepődjön meg, ha nem tudja megnyitni. Sajnos nem tudni pontosan, meddig fog tartani, de remélem, holnap már minden visszaáll a régi kerékvágásba. :-)

2004. jan.
16.
  Felkerült az oldalra Katie második regényének 17. fejezete és Asd regényének 12. fejezete! Kellemes olvasást hozzá! :-)
2004. jan.
12.
  Most aztán el lettetek látva olvasnivalókkal, ugyanis három mű is frissült egy-egy új fejezettel! Elsőként hadd ajánljam figyelmetekbe Asd regényének 11. fejezetét, ami végre kellő hosszúságú, és csak halkan teszem hozzá, hogy az egyik kedvencem. :-) Nem kevésbé izgalmas olvasmány lesz Morgan regényének 18. fejezete, amit feltétlenül el kell, hogy olvassatok! Végül pedig, de nem utolsó sorban közkívánatra felkerült a Draco Dormiens második fejezete is. :-)
2004. jan.
8.
  Ma feltettem Asd regényének tizedik fejezetét, valamint egy "új" (azaz levlistáról már ismert) novellát, melyet A. Chris követett el. :-) A címe: Gondolatok.
2004. jan.
4.
  Nos, aki szeretne egy kis hamisítatlan Irodalmat olvasni, az gyorsan menjen Asd oldalára, ugyanis az írónő ismét alkotott. Méghozzá ismét nagyot. :-) A mű címe Régi mese. :-) Ezen kívül frissült a regénye is egy újabb fejezettel, a Fanfiction részlegbe pedig felkerült Katie második regényének 16. fejezete! Nagyon kellemes olvasást kívánunk hozzájuk!
A Draco Dormiens folytatására sajnos egy picit várni kell, de azon vagyunk, hogy mielőbb feltehessük. Ez ügyben a türelmeteket kérjük!
2004. jan.
2.
  Öhm... akkor most némi nyomás hatására rendkívüli frissítés áldozatává vált Asd regénye. :-) A szokott helyen találjátok, kellemes olvasást hozzá! :-)
2003. dec.
31.
  BÚÉK mindenkinek!!! Most aztán sokat frissítettem! Először is felkerült a Film részlegbe két új kép, az egyik Lupinról, a másik Trelawneyról. A fórumból már ismeritek őket, így viszont garantáltan megmaradnak az örökkévalóságnak. :-)) Az Ez+Az rovatban az ötödik kötettel kapcsolatos találgatásokat most végre kiértékeltük - hála Katie-nek, aki már hónapokkal ezelőtt megcsinálta, csak egyesek roppant lusták voltak ezt formába önteni... :-) Aztán mi van még? Óh, igen: A szokásos Asd-fejezet, ezúttal a hetedik. Itt találjátok. Katie második regénye is frissült egy újabb fejezettel, ezt a Fanfiction részlegben érhetitek el, ahogy a Sok évvel később című szösszenet befejezését is. :-)
2003. dec.
28.
  Egy új regény első fejezete került ma fel. A különlegesség viszont, hogy ezúttal nem egy magyar író(nő:) tollából. Nem akármilyen műről van szó, hiszen annak ellenére, hogy igen terjedelmes, a magyarra fordítására vállalkoztunk. Nem kis munka, de megéri. :) Köszönet jár mindenképpen Árnyékmacsnak, mivel ő hívta fel a figyelmünket az alkotásra. :) És a mű:
Cassandra Claire: Draco Dormiens
Természetesen nem marad el Asd újabb fejezete sem, immáron a hatodik. Ezt mind-mind a Fanficiton menüpont alatt találhatjátok meg.
Ezen kívül frissült a levlistáról szóló oldal is, és érdemes elolvasni, mert a nagyvilágban történt változások hatással vannak a mi levlistánk életére is. Néhány új szabály, és néhány régi szabály változása. :) Hát most nagy hirtelenjében csak ennyi lenne. :)
2003. dec.
24.
  A Dark Arts szerkesztősége nagyon boldog karácsonyt kíván az oldal minden kedves látogatójának!!! :-)
Ma felkerült Asd regényének ötödik fejezete, valamint a Sok évvel később c. irományom második részlete. Utóbbit az első rész végén lévő "tovább" linkre kattintva érhetitek el. Kellemes olvasást! :-)
2003. dec.
20.
  Ma este 8-tól chat-buli, gyertek minél többen!!! (A többi infót ld. kicsit lejjebb!) Frissítettem is, méghozzá Katie második regényét, melynek 14. fejezete került ma fel; és természetesen a heti kétszeri bővítésre ítélt Asd művet, az Alkonyattól virradatig c. regényt. :-) Ennek 4. fejezetét itt találjátok.. :-)
2003. dec.
16.
  Mivel megígértem, hogy Asd regényét hetente kétszer frissítem, hát íme. :-) Mától olvasható a harmadik fejezet is! :-) A másik ma felkerült mű saját agyszülemény. Csak erősen romantikus beállítottságúaknak ajánlom, ellenkező esetben túladagolási tünetek léphetnek fel, amiért felelősséget nem vállalok. :-)) Három részletben fogom feltenni, az első máris elérhető a korhatárvonal alatt (bár semmi olyan nincs benne). :-)
2003. dec.
13.
  Kellemes Luca-napot minden boszinak és varázslónak! :-) Ma Morgan regényének 17. fejezete került fel a Fanfictionök közé, és közkívánatra Asd folytatásosa is frissült egy újabb fejezettel! :-)
És még valami, mielőtt teljesen elfelejteném: Jövő szombaton, azaz december 20-án este 8, azaz 20 órai kezdettel chat-bulit tartunk az irc.narancs.com szerveren lévő #darkarts szobában (Ld. chat-gomb fent). Mindenkit szeretettel várunk!!! :-)
2003. dec.
10.
  Jelentem, Asd oldalára felkerült egy új folytatásos HP-témájú regény első fejezete! A gyakori frissítést már most megígérem! A linket pedig itt alant találjátok. Jó szórakozást hozzá! :-)
2003. dec.
8.
  Az ötödik kötetet bizony már jópár napja lehet kapni nálunk is. :-) Remélem, mostanra mindeki kivégezte, és így teljes figyelmetekkel tudtok összpontosítani az oldalra felkerülő művekre. :-) A mai újdonság Katie regényének 13. fejezete, valamint az Alapítók életének egy újabb részlete Asd tollából. Ez utóbbit Ellentétek és Szövetségek címen itt találjátok meg. :-)
2003. nov.
30.
  Így hónap végére felkerült Katie újabb fejezete, valamint egy novella. Vajon milyen is lehet Narcissa igazából? Ha kíváncsiak vagytok, a választ Morgan Asszonyi akarat című művéből kaphatjátok meg. Élvezetes olvasást! :)
2003. nov.
21.
  Mai honlapfrissítési ténykedésem áldozatává Morgan folytatásos regénye vált, melynek immár a 16. fejezetét is olvashatjátok! Asd önálló oldalára pedig felkerült egy újabb rendkívül színvonalas és megrendítő iromány, melyet itt érhettek el. Jó olvasást! :-)
2003. nov.
15.
  Végre megjelent a harmadik HP-film előzetese, amit a Film menüpont alatti linkről le is lehet tölteni. Ugyanide feltettem még néhány képet az általam leglényegesebbnek tartott jelenetekből, de azt hiszem, ezentúl csak szelektálva kerülnek fel az oldalra a továbbiak, mert a - remélhető - kép-áradatot nem fogjuk győzni. :-)
A Fanfic-részleg is frissült Katie regényének újabb, azaz 11. fejezetével, amihez ezúton kívánunk kellemes olvasást! :-)
Sajnos a fórum hetek óta haldoklik. Elvileg szerelik az illetékesek, de még most sem tökéletes. Ezzel kapcsolatban a türelmeteket kérjük. A krónikus kommunikációs kényszer orvoslására pedig az oldal chat-szobáját javasoljuk igénybe venni. :-))
2003. nov.
8.
  Új képek jelentek meg a harmadik filmből, melyek megtekinthetők a Film menüpont alatt. :-) A Fanfiction részleg pedig Morgan regényének 15. fejezetével bővült, amihez nagyon kellemes olvasást kívánunk! :-))
2003. nov.
2.
  A mai nap az Azkaban film szereplőlistája bővült Sybill Trelawney személyével. Hogy legyen mit olvasni, Kate regényének 10. fejezete is felkerült, igazi karácsonyi hangulatot teremtve így november elején. :)
2003. okt.
30.
  A mai újdonságot ugyancsak Morgan szolgáltatja nekünk, méghozzá a HP és a Halhatatlanság Próbája c. folytatásos regényének 14. fejezetével! :-) Katt a Fanfiction gombra!
2003. okt.
26.
  Ahogy Sev ígérte, frissült a Dark Arts Fanfic részlege nem is egy, hanem rögtön két olvasnivalóval. Először is folytatódik Kate regénye a kilencedik fejezettel. Valamint egy újabb novella került fel Rémálmok foglya címmel, az alkotó pedig nem más, mint Morgan Le Fay. :)
2003. okt.
23.
  Asd ismét alkotott, tehát a műveit tartalmazó oldal gyarapodott egy újabb írással. :-) A napokban Mioni is fog frissíteni, úgyhogy a DA-s irományok is bővülnek majd, de addig is kellemes olvasgatást, chatelést és fórumozást kívánok. :-)
2003. okt.
16.
  Ismét frissítettem : ), minek eredményeként olvashatjátok Morgan regényének tizenharmadik fejezetét, és Sev egy újabb novelláját: A megszállott. Élvezetes olvasást minden kedves látogatónak! :)
2003. okt.
13.
 

Nos, a technikai akadályok elhárultak fejem fölül, úgyhogy ismét teljes erőbedobással igyexem részt venni a DA életében. :-) Sajnos a chat-buliról lemaradtam, de ez csak annyit jelent számotokra, hogy lesz egy pót-buli kifejezetten az én kedvemért. :-) Remélem, arra is sokan eljöttök majd, és legalább olyan jól fog sikerülni, mint a szombati. :-)
A mai frissítés a Fanfiction-részlegre terjedt ki, Kate második regénye ismét bővült egy fejezettel, Asd azon művei pedig, amelyek nem szorosan kötődnek a HP-témához, egy külön oldalon érhetők el, linkjét a Fanfictionök között találjátok. :-) Ja, és felpakoltam egy régebbi novellámat, a címe Zöld. Néhányan már ismeritek, azt hiszem. :-)

2003. okt.
8.
  Két folytatásos fanfictionből került ma fel egy-egy újabb fejezet: Az egyik Katie "hatodik kötete", azaz a Tükrök Labirintusa, a másik pedig Morgan regénye, a Halhatatlanság Próbája. :-) Kellemes olvasást kívánunk mindkettőhöz. :-)
2003. okt.
5.
 

Ünnepélyesen jelentem, hogy ma fél éve került fel a Dark Arts oldal az Internetre!!! :-) És hogy ezt a napot megértük , azt nektek köszönhetjük, akik szorgalmasan jártok az oldalra, és élettel töltitek meg azt! :-) Köszönjük a sok szavazatot is, lassan ugyanis elérjuk a 2000-et a toplistán! :-))
Természetesen a frissítés ma sem marad el, felkerült ugyanis egy szerény terjedelmű Alan Rickman galéria , amit a Piton-képeknél találtok, ha AR nevére klikkeltek. (A fotókért köszönet az indexes Piton-fórumnak, ahonnan lopkodtam őket!) Ezen kívül végre sikerült frissíteni az egyik nagy kedvencemet, Árnyékmacska regényét! Csodás illusztráció is van hozzá, mindenkinek ajánlom figyelmébe! :-))
Figyelem: A szülinapi chat-bulit október 11-én, azaz szombaton tartjuk 19 órai kezdettel az irc.narancs.com szerveren lévő #darkarts szobában. (A Chat gombra kattintva is pontosan oda lehet jutni. :-) Várunk mindenkit szeretettel!!!

2003. szept.
28.
  A Fanfiction menüpont alatt egy új, Dracóról szóló novellát találtok Christel Keveno tollából. :-) Kellemes olvasást hozzá!
2003. szept.
24.
 

A mai frissítés eredményeként felkerült Katie második regényének hatodik fejezete. :-)
Figyelem: Pénteken, azaz 26-án este 7 órai kezdettel chat-bulit tartunk a "darkarts" szobában, melyre mindenkit szeretettel várunk!!! Részletek a fórumon és a körlevélben!

2003. szept.
20.
  Míg Sev a gallériát frissítette, én a fanfiction részleggel foglalkoztam, ennek eredményeként olvashatjátok Morgan regényének legújabb fejezetét! :) Ezenkívül kiegészült a levlistával kapcsolatos információk rész, néhány a működés alatt szerzett tapasztalattal. :)
2003. szept.
20.
  Nézegettem az utóbbi hónapokban összegyűlt képeimet, és rájöttem, hogy épp ideje a Galéria újbóli frissítésének. :-) Ténykedésem a Piton-rajzokra, valamint a Vegyes fanartra terjedt ki. :-)
2003. szept.
18.
  Mostantól szavazni is lehet a Dark Artsra a Hun Tusa Harry Potter témájú oldalainak toplistáján. :-) Mindenkinek köszönjük, aki rákattint a linkre! :-))
2003. szept.
14.
  Feltettük az oldalra Katie második regényének ötödik fejezetét, melyet a Fanfiction gombra kattintva érhettek el. :-) (Ha gond van az oldallal technikai vagy esztétikai szempontból, az valszeg az új gépem következménye, ez esetben írjatok mailt, és megpróbálom kijavítani! :-)
2003. szept.
10.
 

Harmadik (! :) frissítésem által Morgan regénye folytatódik, így már kereken tíz fejezetet olvashatunk belőle. Élvezetes olvasást! :)

2003. szept.
6.
  Régi adósságunkat törlesztjük ma. Még belegondolni is szörnyű, hogy a Dark Arts ilyen sokáig nékülözte hőn szeretett Professzorunk képeit, most viszont...! :-) A Galériába bekerültek Perselus Piton, azaz Alan Rickman fotói, persze a teljesség igénye nélkül. Kellemes nézelődést kívánunk! ;-) És külön köszönet Tuhuménak, aki sok képpel járult hozzá a mai frissítéshez. :-)
2003. szept.
4.
  A mai nap újdonsága Katie regényének negyedik fejezete. A Fanfiction menüpont alatt találhatjátok meg. :)
2003. aug.
30.
 
Feltettem a művem (HP és a Főnix Rendje, Fanfiction részleg) 19. fejezetét. Remélem, elnyeri a tetszéseteket. :-)
2003. aug.
27.
 
Morgan regényének 9. fejezetét tettem ma fel, illetve egy vadonatúj és magával ragadó novellát Asd tollából. A címe: Farkaskaland :-)
2003. aug.
24.
 
A mai napon felkerült az oldalra Katie új regényének harmadik fejezete, valamint Su2Fe4 novellája! :-)
2003. aug.
20.
 
Újabb novellával gazdagodtunk, ami nem más, mint Asd Kezdetek című műve; egy magával ragadó történet Roxfort négy alapítójáról. :-) Ezen kívül felkerült az oldalra Morgan Le Fay folytatásos regényének 8. fejezete is. :-)
2003. aug.
13.
 
Katie új regényének második fejezetével bővült ma a Dark Arts kínálata. :-)
2003. aug.
9.
 
Morgan regényének hetedik fejezetével és Christel Keveno egy remek novellájával frissült ma a Fanfiction részleg. :-) Ezen kívül picit átalakítottam a filmes részt is.
2003. aug.
5.
Elkészült a várva várt levelezőlista! Részleteket a Levlista (a Chat mellett :) menügombra kattintva tudhattok meg. Valamint a Fanfiction részleg egy már sokak számára ismerős novellával bővült, Morgan Le Fay: Csak egy ember maradt. :)
2003. aug.
2.
 
Új folytatásos regényt indítunk, ami nem más, mint Katie Giorgessa "hatodik kötete", azaz Harry Potter és a Tükrök Labirintusa. A Fanfiction menüpont alatt már el is érhető az első fejezet. :-) Kellemes olvasást hozzá!
2003. júl.
31.
 
Az ötödik kötet utolsó hat fejezetének tartalmát és a legfrissebb Azkabani képeket is feltettem ma. Előbbiek a Könyv-, utóbbiak a Film menüpontból érhetők el. A tartalmakért pedig millió köszönet Katie-nek és Mioninak!
Figyelem: Örömmel jelentjük, hogy a Dark Arts szerkesztősége új taggal bővült Mioni személyében! :-)
2003. júl.
29.
 
Ma felkerült a szerény személyem által írt Főnix Rendje c. fanfiction 18. fejezete. :-)
2003. júl.
27.
 
Az ötödik kötet tartalmát már a 32. fejezetig elolvashatjátok a Könyv menüpontból nyíló link alatt. A fejezeteket valószínűleg csütörtökön frissítem újra, és akkor már utoljára. :-)
A most felkerült fejezetekért hálám Melgridet és Darkmoont üldözi. :-)
2003. júl.
22.
 
Újabb öt fejezet tartalma került fel az oldalra, ezer köszönet érte Jude-nak és Mioninak!!! :-)
2003. júl.
17.
 
Az újabb adag olvasnivalót ezúttal Morgan regényének hatodik fejezete szolgáltatja, melyet a Fanfiction menüpontból érhettek el. :-)
2003. júl.
14.
 
Az ötödik kötet tartalmához felpakoltam az amerikai illusztrátor, Mary GrandPré rajzait. Még át kell őket színezni, mert így nem valami jók, de azt majd legközelebb, most fáradt vagyok... :-)
2003. júl.
13.
 

Nos, végre feltettem a fanficem 17. fejezetét azok kedvéért, akik már nem győzték kivárni, hogy lehulljon a lepel a Sólyomról. Remélem, nem okozok vele csalódást! ;-)
Mellesleg az ötödik kötet tartalma is bővült két újabb fejezettel, hála Morgannek! A többi a jövő hét vége felé várható…

2003. júl.
10.
 
Három fejezetet tettem még fel. A hétvégén próbálok még kettőt. És köszi a segítséget Roniknak és Morgannek! :-))
2003. júl.
7.
 
Az ötödik kötet tartalmából már olvasható a 11-15. fejezet is. Csütörtök magasságában pedig lehet, hogy fel tudok tenni még ötöt. :-)
2003. júl.
6.
 

Katie regényének utolsó fejezete is felkerült végre, de ezzel csak a regény zárult le, az írónő munkáiban lesz részünk ezután is, ezt megígérhetem. ;-)

2003. júl.
5.
 
Tettem föl egy chatet, ami egyelőre ideiglenes, ráadásul zöld. Majd meglátom, marad-e, és hogy így marad-e. De egyelőre az a lényeg, hogy működik. :-) Legalábbis remélem...
2003. júl.
2.
 

A legújabb frissítési hadjárat áldozata Morgan regénye, melynek ötödik fejezete került ma fel az oldalra. :-)

2003. jún.
29.

Miután sikeresen kezdjük kiheverni az ötödik kötet okozta sokkot, ideje visszatérni a dolgos hétköznapokba. :-) Azok kedvéért, akik nem tudnak angolul, és ezért irigykedve követik nyomon a cselekményre vonatkozó félszavas utalásainkat, elhatároztuk, hogy röviden leírjuk a könyv tartalmát fejezetekre bontva. Az első 10 már olvasható is a Könyv menüpontban található link alatt.

Figyelem: Aki szívesen beszállna a fejezetírásba, az írjon mailt! Minden segítséget szívesen veszünk, mert minél többen írjuk a fejezeteket, annál hamarabb felkerülhetnek az oldalra. Megkötés annyi, hogy a terjedelem kb. egy A4-es oldal legyen (12-es Times New Roman, normál sortáv), az elbeszélés pedig íródjon múltidőben. Előre is köszönjük a segítséget!

2003. jún.
20.

Újabb frissítés történt a Fanfiction-részlegben, kivételesen az én firkálmányom gyarapodott újabb résszel. :-) És ne feledjétek: Angol idő szerint éjfél után 1 másodperccel megjelenik ama bizonyos mű... :-)))

2003. jún.
17.
Árnyékmacska művének második fejezete is felkerült az oldalra. :-) Éééés máááár csak néééégy nap!!! :-)))
2003. jún.
14.
Katie regényének 11. és egyben utolsó előtti fejezetével frissült ma a Fanfiction-részleg! Kellemes olvasást hozzá! :-)
2003. jún.
12.
Ma egy új novellát tettem fel. A címe Ígéret Winternek, és kivételesen szabtunk neki egy kis korhatárt, hogy ne érje szó a ház elejét. :-) A fordításért és az íróval való egyeztetésért ezer hála és köszönet ÉSzAH-nak! :-))
2003. jún.
7.
Ezúttal Morgan regényének negyedik fejezete került fel, plusz egy csomó rajz. Találtok újakat a Galéria Vegyes fanart részlegében, valaint a Piton-rajzok között. :-)
2003. máj.
31.

Végre valahára ismét frissítettem! Lett új Morgan-fejezet, Katie-fejezet, a Film részlegben olvasható Piton életrajza, a Lucius-rajzok új művel gyarapodtak, és indítunk egy újabb folytatásos HP-témájú regényt is, Árnyékmacska művét, a Sárkányfogveteményt. :-) Ajánlom mindenki figyelmébe!

2003. máj.
24.
Mivel a technikai problémák gyorsan és szerencsésen megoldódtak, gyorsan feltettem Morgan regényének 2. fejezetét, hogy legyen mit olvasni. :-) És ha valakinek észrevétele van az oldal működésével kapcsolatban, az szóljon! Ha tudjuk, megoldjuk. :-)
2003. máj.
22.

Végre-valahára frissült egy-egy új fejezettel Katie fanfice és az enyém is! :-) Katie regényének első két fejezetéhez ráadásul felkerültek az írónő saját kezű illusztrációi!

Figyelem: Szombaton az ultraweb leállítja a jelenlegi szerverét, ami helyett lesz majd egy új. Két hétig tart az átállási időszak, de az oldal valósíznűleg elérhető lesz ez alatt az idő alatt is. Ha mégsem, akkor a Dark Arts-ot rég nem frissített formában megtaláljátok a http://members.lycos.co.uk/darkartz címen is. A fórum pedig közvetlenül elérhető itt: http://forum.supergamez.hu/forum.php3?azonosito=darkarts

2003. máj.
18.
Új folytatásos fanfictiont indítunk, ami nem más, mint Morgan Le Fay izgi regénye. :-) A Lucius-rajzok közé is felkerült egy újabb a Galériába. Az oldal pedig folyamatosan hibát jelez, de gőzöm sincs, mi lehet a baj. Pedig egész délelőtt ezzel szöszöltem... :-( Ha valakinek van ötlete ezzel kapcs, ne habozzon megosztani velem! :-)
2003. máj.
13.
A galéria bővült a CoS egyik törölt jelenetének képeivel, nevezetesen Lucius és kisfia Zsebpiszok köz-beli alakításával. :-) És hogy legyen némi olvasnivaló is, Katie regényének nyolcadik fejezetét is feltettem! :-)
2003. máj.
8.
Katie regényének hetedik fejezete is felkerült végre a Fanfiction-részlegbe. :-) Épp ideje volt már, azt hiszem. :-)
2003. máj.
1.
A galéria bővült egy rakás fanarttal, kellemes nézegetést hozzá! Nilweth, neked pedig ezer hála a képekért! :-)
2003. ápr.
30.
Újabb olvasnivalókkal gazdagodtunk, ugyanis felkerült két csodás novella ÉSzAH jóvoltából, valamint a két folytatásos regény is folytatva lett. :-)
2003. ápr.
26.
Tegnap sajnos rossz változatot tettem fel az ötödik fejezetből, de ma végre fent van az igazi. :-) Aki már elolvasta, az nézze meg újra, mert sokkal hosszabb és izgibb! :-) És bocs a kavarért!
2003. ápr.
25.
Katie regényéből felkerült az ötödik fejezet is! Kellemes olvasást hozzá! :-)
2003. ápr.
21.
Frissítettem a Galériát néhány Piton- és Lucius-rajzzal. Ez utóbbiért köszönet Nilweth-nek, aki a csodás linkeket ajánlotta! :-) Most egy ideig nem fogok frissíteni, max. a regényeket. De azrét fórumra jövök. :-)
2003. ápr.
20.
A Film-részlegben bővült a szereplőlista néhány képpel, és olvasható már Tom Denem életrajza is. Köszönet a Jim Tavaré képért Memének, az életrajzokért pedig Katie-nek! :-)
2003. ápr.
19.
Katie regényének negyedik fejezete felkerült az oldalra. :-) Kellemes olvasást hozzá! Ezen kívül frissítettem az Azkaban-film szereplőlistáját néhány szereplő életrajzával. A fordításokat szintén Katie-nek köszönhetjük. :-)
2003. ápr.
15.
Nos, a két fanfiction 1-1 új fejezettel bővült, úgyhogy most van mit olvasni. :-) Remélem, tetszeni fog!
2003. ápr.
11.
Az események naponta szolgáltatják a frissíteni valót. :-) Ma rábukkantam egy képre, ami két dementort ábrázol. Nem tudtam megállni, hogy feltegyem az oldalra. :-) Nagyon hatásos kép, bár kissé hátborzongató, úgyhogy óvatosan tessék nézegetni! :-)
2003. ápr.
10.
HÍREK!!! Az amerikai Scholastic kiadó katalógusában rövid összefoglalót közöl az ötödik HP-kötetről! Műfordító nem vagyok, meg aztán össze is csaptam, hogy minél előbb feltehessem, de a lényeg benne van. És hogy mi is a lényeg? A Könyv menüpontból érhető el a link, ott megtudhatod. :-)
2003. ápr.
8.

A Fanfiction-részlegbe felkerült Katie regényének második fejezete, hogy legyen mit olvasni. :-) Az enyém is frissül majd a hét vége körül.

2003. ápr.
5.
A Dark Arts ma felkerült az Internetre! :-))

Vissza